Връщат на пожар пратените под наем пирински юноши на стадион „Христо Ботев“

Ръководството на ОФК „Пирин“ започва офанзива по завръщането на пожар на юношите, пратени миналото лято под наем в други отбори. Причината е в отлива на играчи от основния състав на благоевградчани и отказа на нови попълнения да акостират на стадион „Христо Ботев“.
Към родния клуб се очаква да се присъедини острието Кирил Грозданов, който през първия дял от настоящата кампания игра като преотстъпен във втородивизионния „Созопол“. 20-годишният нападател, голмайстор на формацията в елитната група до 19 г. миналия сезон, нямаше достатъчно шансове за изява при мъжете, а в проверките, когато ги получи, влизаше на нетипичната позиция на краен бранител. Наставникът Милен Радуканов обаче е принуден да му даде още една възможност след раздялата с крилото Даниел Младенов и въпросителните около бъдещето на Аймен Суда и на водача на зелено-бялата атака Станислав Костов, за когото натиска „Етър“.
Най-вероятно обратно в Благоевград ще бъдат призовани и двамата възпитаници на пиринската ДЮШ Христо Младенов и Антон Тунгаров, които се подвизаваха през есента в новака във Втора лига „Струмска слава“, където запълваха задължителната квота от играчи под 21 г.
ЯВОР ПЕЕВ

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *