Входящата селекция в „Беласица“ зацикли, за утеха на феновете пускат реплики на ретро тениски отпреди 40 г.

Подготовката на „Беласица“ за третия пореден сезон във Втора лига върви по план, но не и входящата селекция. Напускането на 5-има футболисти няма как да бъде компенсирано с привличането дотук само на младока Христослав Ячев.

„Притеснен съм за селекцията, виждаме какво се случва при нашите опоненти в лигата. Освободих мароканеца Зайдани и еквадорореца Карлос още преди първата контрола, защото не показаха качествата, които очаквах да видя. Аржентинецът Хоакин ще остане до спаринга със „Славия“ в събота и тогава ще решавам за него. Всички момчета се стараят и тренират здраво, дори обърналият глезен на мача в Панчарево Андон Гущеров се включи на пълни обороти още от понеделник. Бяхме наясно, че излизаме срещу ЦСКА. Независимо в какво състояние са и на какъв етап от подготовката се намират, червените са марка и съм доволен, че играхме добре. Поради притеснение или липса на самочувствие някои от нещата, които тренираме, не се получиха, но като цяло проверката беше изключително полезна“, коментира вчера старшията на комитите Даниел Моралес.

„Всички ме питат за митичния бразилец, който се очаква да се присъедини към нас. Докато това не стане факт, всичко е в сферата на хипотезите. Да, провел съм предварителни разговори с моя сънародник, който е готов да помогне, но това нищо не значи до момента, в който играчът не се разбере с ръководството“, каза още наставникът, който се разтроява между работата си с отбора, двубоите от Евро ’24 и колебливото представяне на родната му Бразилия на Копа Америка, чиито мачове също не пропуска в ранните часове.

И ако селекцията на бяло-червените зацикли, маркетингът действа с пълна пара. Вчера бяха представени реплики на две ретро тениски на комитите от времето на първия им престой в „А“ група през 80-те години на миналия век и преди това. Четири нови разновидности на клубните шалове с надписи „Бела бие, лошо бие“, „Беласица Петрич“, „Само Бела“ и „Беласица Петрич 1923“ също ще украсят туристическия информационен център срещу общината, откъдето феновете могат да се обзаведат с новите аксесоари за предстоящия сезон 2024/2025 г.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *