В Банско пропищяха! Това, което Ивалин направи подлуди ченгетата

Изправят на подсъдимата скамейка в Районен съд – Разлог 20- годишния Ивалин Петров от Враца, който преди година в рамките на един месец изпочупи огледала и сряза гумите на десетки автомобили в Банско, а от деянията му пропищяха както местни хора, така и туристи. Обвинителния акт срещу Ивалин Петров вече е внесен в Районен съд – Разлог и се чака насрочване на делото. Той ще отговаря пред закона за  пет счупени странични огледала и 35 срязани гуми на общо 26 автомобила. Щетите от деянията му възлизат на стойност 3841,33 лв.

Ивалин Петров бе задържан, след като само за една нощ в края на януари 2017 година общо 11 леки автомобила, паркирани на улиците „Пирин“, „Ел Тепе“, Братя Велеганови“, „Христо Матов“ и „П. К. Яворов“, осъмнаха със срязани предни и задни гуми. В хода на работата по случая беше установена  съпричастността му и към предишните деяния – отново срязани гуми и счупени огледала на автомобили. Всичките 26 коли с нанесени щети са били паркирани освен на горепосочените улици и на улиците „Цар Калоян“, „Конарево“, „Ангел Крънчев“ и „Мингьо Тодев“.

Всичките престъпления младежът е извършил в малките часове на денонощието, а при разпитите в качеството му на обвиняем той е заявил, че съжалява за постъпките си, и е признал, че е извършил деянията под въздействието на алкохол. Заявил е желание да възстанови щетите на пострадалите лица.

В периода на извършване на  вандалските си действия Ивалин Петров е работил  като сервитьор в местно заведение и хората в Банско го познавали.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *