В две серии – на стадиона и у дома с най-близките, шефът на „Пирин“ /ГД/ Ив. Близнаков посрещна 50-г. юбилей

Шефът на УС на „Пирин“ (Гоце Делчев) Иван Близнаков отпразнува своята 50-годишнина в две серии. Първата започна още сутринта на работното му място – градския стадион, където футболисти и административен персонал го посрещнаха с поздравления.
Първи бяха двама от емблематичните хора в тима – бившият футболист и треньор Николай Солаков и отговарящият за поддръжката на съоръжението Георги Симеонов-Бачето. Двамата пожелаха на своя началник и приятел дълъг живот и още дълго време да не щади силите си в името на спорта и на футболния отбор като цяло, и увековечиха повода със снимка за спомен. Към тях се присъдиниха и всички останали.
От отбора пък се надяват да могат да изпълнят желанието на виновника за празника и да поднесат своя подарък тази събота с постигането на поредна победа в първенството срещу „Пирин“ (Разлог).
По средата на деня се наложи бързата намеса именно на Никола Солаков, за да бъде намерено зарядно устройство, тъй като след многото телефонни разговори батерията на телефона на Иван Близнаков не издържа. Следобед ритъмът на телефонните разговори стана още по-наситен и се оказа, че да се свържеш с рожденика е доста трудна мисия.
Втората част колоритният шеф на УС на „Пирин“ посвети на много тесен кръг в домашна атмосфера, за да може да отдаде нужното внимание на семейството и на най-близките си хора – сина Георги и снахата Гергана. За него юбилярят бе подготвил отбрани специалитети и напитки, които да подсладят вечерта.
СТОЯН МАНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *