В минутката за политика на коледния купон Сдружение ЕКИП нареди листа с 10 кандидат-съветници

Гражданско сдружение ЕКИП в Благоевград използва ежегодния коледен банкет, за да си направят равносметка членовете му как е минала годината и какво им предстои. В силно делови дух, между две наздравици екипаджиите единодушно решиха, че веднага трябва да започнат подготовка за местните избори догодина, където вероятно отново ще бъдат в листата на партия АБВ, тъй като по закон нямат право на самостоятелна регистрация.

Членовете на сдружението взеха и решение минимум – в листата да има поне 10-има кандидати общински съветници от техните редици, като тримата вече са сигурни: настоящият председател на ЕКИП и общински съветник Кирил Ваклинов, предишният председател Владимир Елезов, който също е съветник в местния ОбС, и бизнесменът Валери Байрактарски. Второто сигурно нещо е, че Байрактарски ще е кандидат под № 7 – цифрата, белязала целия му успешен бизнес.

След като отметнаха сериозната част от програмата, членовете на сдружението с не по-малко хъс се гмурнаха и във втората част от програмата – купонджийската, през която имаше много танци, закачки и тостове.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Бай Хой

    Тия „млади екипаджийки“ не знам колко носят на работа, ама на креват сигурно носят повече!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *