Гаврата с Ив. Стоянов продължава, рефер от Шумен съпровожда съседите от В. Търново в Благоевград

Гаврата на съдийските шефове с петричанина Ивайло Стоянов продължава. Международникът с немалко наряди в Европа през годината отново остана във фризера за междинния кръг в Първа лига в сряда, а мълчанието около изолацията подсилва съмненията за нещо гнило. Реферът от Шумен Станислав Тодоров съпровожда болярите във визитата им в Благоевград срещу орлетата. Родният му град и Велико Търново отстоят на 140 км. В настоящата кампания пиринци не са се засичали с този арбитър, а „Етър“ регистрира под свирката му поражение с 0:2 под тепетата от „Локомотив“ в края на октомври. Санданчанинът с Мирослав Максимов по тъча и благоевградчанинът Георги Иванов зад една от вратите асистират на Стефан Апостолов в утрешния двубой в Коматево между „Ботев“ и „Берое“.
Пиринският наставник Милен Радуканов коментира след победата срещу „Черно море“ в петък вечер, че с футболистите са се разбрали да завършат полусезона, без да говорят за пари. „В съблекалнята има мъже, които държат на достойнството си, израсли са тук и тачат емблемата с орлето. Може в оставащите мачове да не вземем нищо, но съм убеден, че играчите ще се раздадат до последно“, заяви видинският спец.
Изборът за номер 1на мача с моряците падна върху Стилян Николов. Централният защитник изнесе впечатляваща продукция на „Тича“ и заслужено представянето му не остана незабелязано, въпреки сериозната кандидатура на ирландеца Конър Хендерсън, забил победния гол след изтичане на добавеното време с фамозно изпълнение на фаул.
ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *