Гледат мярката на Асен Бербатов и приятелката му Анна Папучарова

Започна разглеждането на мярката на Асен Бербатов и приятелката му Анна Папучарова, които бяха задържани с наркотици при полицейска операция в петък вечер.

Делото се гледа при закрити врати, без да е ясна причината. Пред залата са близките на задържаните, има и журналисти.

Както struma bg писа, до арестите се стигна, след като в лек автомобил БМВ, ползван от 27-годишния благоевградчанин И. К.Б., е намерено и иззето около 1,70 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин. В резултат на незабавно проведените оперативно-издирвателни мероприятия полицаите установили, че наркотичното вещество е разпространено в района на „Метро“ от 37-годишния Асен Бербатов. Той е засечен да пътува в лек автомобил „Ауди“ с 28-годишна водачка от Благоевград, като при извършената проверка на автомобила и лицата у мъжа са открити около 1 грам кокаин, в дамска раница е намерен 2,4 грама канабис, а в джоб на дамска дреха – сумите от около 6700 лв., 75 евро и 10 паунда. Двамата са държали и кристално светлокафяво вещество с тегло 0,7 грама, на което предстои да бъде установено съдържанието.

На другия ден, 7 март, бе извършено претърсване в софийската квартира на Асен Бербатов, в която бяха намерени и иззети около 5 грама канабис и електронна везна. На 37-годишния мъж и 28-годишната жена бе постановено задържане за срок до 72 часа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *