Голяма драма с готвач в ресторант на гард на Пл. Галев

Готвачът в ресторанта в Сапарева баня на бившия гард на Пламен Галев Янко Янков – 22-г. Димитър Илиев, е полетял от прозорец на апартамент на третия етаж в Дупница. Криминалисти работят по няколко версии, сред които че сам е паднал от прозореца, както и че е блъснат умишлено.

Драмата се разиграла навръх Великден в апартамент в близост до бившата Военна болница в Дупница, където Д. Илиев бил на гости. Той е открит на плочника пред блока, от падането от 3-ия етаж Илиев е с тежка черепно-мозъчна травма и множество счупвания по тялото. Веднага е транспортиран за „Пирогов”. От една от болницитe в Дупница, където е бил откаран с линейка на Спешен център, съобщиха, че състоянието на Д. Илиев е било критично, затова по спешност е транспортиран за столицата.

Разпитват се хората, които са били в апартамента в момента на инцидента, и съседи.

Димитър Илиев е семеен. Съпругата му, с която имат бебе, е ученичка, тази година ще е абитуриентка. Живеят в къщата на майка му в Червен брег. Илиев работи като готвач в ресторанта на Янко Янков в Сапарева баня, завършил е ПГ по хранително-вкусова промишленост в Дупница.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *