Голям екшън в приятелски мач на „Славата“! Играчи се хванаха за гушите с обиди и псувни на майка

Голям екшън се разрази на приятелския мач между „Струмска слава“ и „Витоша“ на столичния стадион „Летище“ при загубата с 1:2 на втородивизионния отбор. В 85-та мин. играчът на тигрите Четин Садула провокира футболиста на радомирци Любомир Танев с обидата „Селяк“ и грозни псувни на майка, след което двамата се хванаха за гушите. Съотборниците и треньорите им дълго време не можаха да ги разтърват, а реферът ги прати да охлаждат страстите под душа. Поради изчерпаните смени и изпразнените скамейки в студения следобед двата тима продължиха в намалени състави в съотношение 10:9. Гостите останаха с десет души в 75-та мин., когато с контузия напусна Давид Алзате Калдерон. Преди това колумбиецът вкара първия си гол с екипа на „Славата“. През сезона в шампионатните мачове дотук латиносът има на сметките си 4 изработени дузпи в 5 срещи. Комфортна преднина домакините си осигуриха до почивката с попаденията на Даниел Кутев и Григор Долапчиев, и това се оказа достатъчно за поредната им победа срещу любимия съперник в контролите.

Треньорът на „Струмска слава“ Владимир Димитров предяви претенции към подопечните си с по-малко игрови минути в първенството. „През първото полувреме не стояхме никак добре. Не съм доволен от момчетата, на които дадох шанс да покажат, че незаслужено седят на пейката. С направените промени на почивката нещата си дойдоха по местата. След травмата на Алзате и изгонването на Танев нямах на разположение смени, тъй като изпратих онези, които играха дотогава, да се къпят, за да не настинат. Същата бе ситуацията и при колегите. Не прави чест поведението на Седула и репликите му майката-шайката към нашия футболист. И аз на негово място сигурно щях да реагирам по този начин. Бъдете сигурни, че ако Любо беше виновен, щях да го накажа”, коментира наставникът, който тества в спаринга мароканеца с френски паспорт Ясин, но не го хареса и го отпрати.

„СТРУМСКА СЛАВА“: Др. Петков, Попов, Н. Николов, Чапаев, Д. Петков, Ясин, Янев, Динев, Аспарухов, Тасев, Алзате /Мичев, Б. Николов, Кирев, Танев, Младенов, Тунгаров, Е. Иванов, Евгениев/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *