Гришо: Защо да не спечеля турнира в Китай?

Григор Димитров излиза в битка с американеца Райън Харисън утре сутрин, около 9:30 часа наше време, като срещата е втора по програмата. В навечерието на мача българинът бе потърсен за официално интервю от ATP, в което говори за амбициите си за турнира, както и за сезона до момента:

„Турнирите в Азия винаги са били важни за мен. Към края на годината можеш да видиш какво е физическото ти състояние. Опитваш се да изиграеш колкото може повече мачове преди да си дадеш почивка и да се подготвяш за следващия сезон. До момента имах добри и лоши моменти. Има още тенис да изиграя до края на годината. Имах някои добри резултати, победи над силни тенисисти, загубих някои мачове, но в същото време мисля, че се развивам. Физически съм супер здрав, което е добра новина“, каза Гришо.

„Миналата година Димитров отпадна на полуфиналите, където беше спрян от Рафаел Надал. През 2016-а българинът игра в двубоя за трофея, но беше победен от Анди Мъри. Обичам да играя тук, получавам огромна подкрепа от феновете. Дано тази година да е още по-добра. Защо да не направя стъпка нагоре – да спечеля турнира, но трябва да започна от някъде“, добави първата ни ракета.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *