Дани Петканов първи казал на Александра Богданска, че е бременна

Даниел Петканов и съпругата му Александра Богданска-Петканова чакат бебе. Това е новината от последните седмици напук на слуховете и съмненията, че бракът им е фалшив. Новината за бременността обаче дошла неочаквано за Александра и я научила първо от бъдещия татко. “Той пръв разбра, че съм бременна. Забеляза промени в тялото ми, които на мен не ми правиха впечатление. И дори отказвах да си направя тест за бременност, въпреки че той предложи няколко пъти. Причината беше, че ние бяхме правили само един опит за зачеване и не вярвахме, че е възможно да се случи толкова скоро. Но накрая се предадох, направих теста и той беше отрицателен.

Седмица по-късно отидох на рутинен преглед при гинеколога ми и тогава за моя изненада той ми съобщи, че всъщност съм бременна. Развълнувана, веднага се обадих на Дани да му кажа, че тестът за бременност не е бил верен и че ще става баща”, разказва Александра Петканова.

Макар да е изненада за тях, бебето е силно желано от родителите си.

Очаква се новият член на фамилията да се появи в края на януари или началото на февруари. Петканови още не знаят какъв ще е полът на бебето, но вече са избрали име, пише 24 часа. “Много се надявахме да разберем, но явно бебето е решило да прави номера с нас от самото начало. След като се скри на теста за бременност, сега не иска да разкрие пола си”, казва бъдещата майка. “Вече имаме готови варианти и за момче, и за момиче. Лесно се разбрахме. Просто се съгласих с Александра, за да има мир. Но пък следващите наследници ще ги кръстя на тримата мускетари, зарекъл съм се”, казва Даниел Петканов с типичното си чувство за хумор. Бебето вече има и кръстници, които също го очакват с трепет. То ще бъде въведено в християнската вяра от семейна приятелка, която е до двойката още от времето, в което бяха гаджета. Бъдещите родители вече планират и ремонт в дома си, в който са предвидили много слънчева и цветна детска стая.

Първите месеци от бременността се оказали леки за Александра, която на моменти дори забравяла, че е в това състояние. Дани пък се старае максимално да улеснява ежедневието ѝ. “През първите месеци изобщо не тренирах. Почивах си”, казва Алекс и допълва, че ѝ се хапвали неща, за които изобщо не се сещала преди – например китайска храна, кренвирши и газирани напитки. Въпреки това изглежда прекрасно. А заради леката бременност не ѝ се е налагало да отменя професионални ангажименти. Пък и работата винаги ѝ е доставяла огромно удоволствие, от което не иска да се лишава и сега. Дани пък усеща, че в тези 4 месеца е станал още по-грижовен. “И знам, че ще съм много готин баща”, заявява бъдещият татко. Двойката се ожени миналата есен под покрива на къщата на “ВИП Брадър”, където влязоха като бивши гаджета, разделени с голям скандал и медийни сензации. Двамата обаче не съжаляват, че са станали семейство.

“Това да се оженим беше най-правилното нещо, което можеше да се случи между нас двамата, но в същото време е последното нещо, което сме смятали, че ще ни сполети. Изключително щастливи сме от съвместния ни семеен живот”, казват Петканови. Преди да пристъпят прага на къщата, и двамата поотделно обмисляли различни варианти, в случай че се срещнат в шоуто. “Разигравах възможно най-лошите сценарии в главата си”, признава Алекс. Дани, като човек от телевизията, подозирал, че ще го канят именно заради това. Но не очаквал, че ще излезе оттам сгоден и женен само месец по-късно. “Мислех си, че ако попаднем под един покрив, ще изпитвам неприязън към нея и няма да искам да общуваме по никакъв повод”. Признават и че ако не ги беше събрал Биг Брадър, вероятно днес нямаше да бъдат семейство, очакващо първата си рожба. “Със сигурност нямаше да се оженим, дори хипотетично някога да се бяхме събрали. Ние сме си говорили на тази тема, докато бяхме гаджета, и двамата бяхме категорично против брака”, разказва семейството. След срещата обаче не се страхуват да си дадат нов шанс. “И двамата сме много смели. Винаги сме действали бързо и емоционално”.

Така и действат при запознанството си преди 3 години и половина. Дани Петканов взема интервю пред УНСС, когато забелязва Александра. “Тогава се впечатлих силно от визията ѝ. Спрях я и я накрах да си затвори очите. Целунах я, смяхме се много и впоследствие си писахме в социалната мрежа”, спомня си Петканов. Той твърди, че я свалил “с един изстрел”. Тя обаче не е на същото мнение: “Не е вярно. Съпротивлявах се цели два часа”, с усмивка казва Алекс. Тя се впечатлила от това, че Дани е лишен от срам. Той пък, типично по мъжки, харесал у нея усмивката и чувството за хумор. Чувството за хумор е и нещото, което и на двамата им липсвало един в друг по време на раздялата преди година, когато шумно и скандално сложиха край на връзката си. Тогава Дани публикува в социалните мрежи снимки на Алекс в частен самолет с друг мъж, обвинявайки я в изневяра.

По-късно репортерът на Милен Цветков призна, че той също не е бил верен на Алекс, докато са били заедно. Към днешна дата, простили изневерите си, двамата казват: “За да вървиш напред, не трябва да се обръщаш назад. Миналото е урок, а най-доброто тепърва предстои”. Алекс допълва: “За да изживееш истинската любов, трябва осъзнато да приемеш и изживееш истинската болка.” И когато всичко лошо е в миналото, към което никой не иска да се връща, Петканови планират много деца. Дани си е обещал да “работи” до мъжка рожба. “Така че бройката варира от едно до безкрайност.” Алекс, през смях, предлага сделка: “Добре, хайде да си ги разделим – половината ще ги износиш ти, става ли?!” “Аз се сетих, че съм забравил нещо в колата, чао!”, казва на шега Дани Петканов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *