Даяна Ханджиева и Данчо от „Фермата” вече са двойка

След сапунения сериал, който сътвориха във „Фермата”, Даяна Ханджиева и българският Дейвид Копърфийлд – Йордан Белев, са новата светска двойка. Двамата се залюбиха по време на участието си във „Фермата”, след това уж се разделиха, а сега, по Коледа, се оказа, че са се събрали.

Данчо, ĸoйтo бe eдин oт нaй- яpĸитe yчacтници в тoзи ceзoн, бе изоставен от годеницата си Камелия заради флиртовете му с актрисата. Заради нея габровецът остана без половинка и разтрогна годежа си. Огорчената Камелия напусна къщата, която Данчо направил, за да свият семейно гнездо и се върна при родителите си. Актрисата пък обяви, че не е влюбена в него и не е очаквала той да стигне до такъв кръстопът. Даяна, която имаше заигравка и с друг от фермерите – пилотът Петър, дори го посъветва да изглади отношенията си с наранената Камелия.

Флиртът на Даяна и Данчо беше една от най-любопитните истории от този сезон на „Фермата“, но 40-годишният мъж разкри, че зрителите са били до известна степен подведени. Те имали възможност да видят само най-пикантните моменти от отношенията им, но не и дългите среднощни разговори, затова останали с усещането за преди всичко любовна история, а не за приятелски чувства. Годеницата на фокусника нахълта в шоуто, сипейки огън и жупел върху актрисата Даяна Ханджиева, в която илюзионистът е тежко влюбен. Унижена и наранена, Камелия обвини Даяна че е оплела любимия й мъж в мрежите си. Даяна от своя страна се защити, че с Йордан са само приятели, а прегръдките и целувките им пред камерите не означавали нищо. Даяна поиска прошка от Камелия и драмата привидно приключи с хепиенд за Данчо и годеницата му.
Само седмица, след като фокусника обяви, че с Даяна остават приятели, звездата от сериала „Скъпи наследници” обърна палачинката и двамата с Данчо официално вече са двойка. Дори започнаха да дават съвместни интервюта. Влюбената двойка стана обект на множество хули и подигравки в социалните мрежи заради латино сериала, който забърка във „Фермата”. Фенове на предаването засипаха Даяна с обиди заради проваления брак на Данчо и Камелия. Те я критикуваха и за това, че повече я бива да разваля семейства, отколкото дa e актриса и е въртиопашка.

Докато в вървява залагания заедно ли са Даяна и Данчо, двамата изненадващо се появиха като влюбена двойка във вторник вечерта в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. Бившите фермери отговориха на три въпроса в тест за съвместимост и, очаквано, Николаос ги обяви за напълно съвместими и родени един за друг. „Много често ни питат дали сме любовна двойка. Очевидно е ясно за всички, че това е така”, заяви влюбеният Данчо.

Фенове на „Фермата” вече залагат колко време ще издържи връзката им заради славата на Даяна на мъжемелачка, която не се задържа дълго с един мъж.
27-годишната актриса няколко пъти сподели с другите участници във „Фермата”, че е очаквала на тази възраст вече да е омъжена. Въпреки че гони 30-те обаче, хубавицата все още прелита от цвят на цвят и не може да улегне, писа Уикенд.

Мнозина подозират, че амбициозната актриса е по сметка с балканския шампион по илюзонно изкуство и общински съветник в община Габрово Йордан. Той вече има един развод зад гърба си. Преди години бил женен за словенка, от която има дъщеря Янка, кръстена на майка му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *