Двама кандидати в битка за шефското място в Детска градина „Радост“ в Сандански

Двама кандидати са допуснати до втория етап от конкурса за заемане на длъжността директор на Детска градина „Радост“ в Сандански. Това са настоящият учител Маргарита Комова, която работи в Детска градина „Първи юли”, и Блага Христова, магистър по педагогика, която от няколко години е безработна. Тя е редовен кандидат в конкурси, провеждани в община Сандански през последните години. Въпреки че е много добре подготвена и познава материята, досега не е успяла да спечели нито един от тях.

„Не знам каква е причината, получавам високи оценки по време на втория етап в конкурсите и при интервюто конкурентите ми винаги печелят”, каза пред „Струма“ Блага Христова. Последното й работно място е било в дома в с. Петрово.

Защитата на програмата за управление е насрочена за 26 август, когато и двете кандидатки ще трябва да защитят своята тригодишна програма пред комисията с председател зам. кмета Зорица Органджиева.

Както „Струма“ писа, до конкурса се стигна, след като се очаква дългогодишният директор Павлина Яновска да излезе в пенсия. 

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

2 Коментара

  1. Валя

    ЦЯЛ САНДАНДАНСКИ ЗНАЕ ,ЧЕ БЛАГА НАПЪЛНО ЛУДА,БЕШЕ ОТКАРАЛА ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ДА ПЛУВАТ ВЪВ ВОДОЕМ!!!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *