Ден след скандалния рефер Ив. Ненков на ст. „Христо Ботев“ звучи свирката на блондинката Хр. Гутева в компанията на още две дами

Скандалният рефер Ивайло Ненков и трио съдийки се редуват на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград този уикенд. Днес за двубоя на ОФК „Пирин“ със столичния „Локомотив“ пристига арбитърът, който бе сред действащите лица в екшъна на стадиона в село Ерден, довел до суровото едногодишно наказание на треньора на „Кариана“ Атанас Джамбазки преди малко повече от два месеца след поражението от „Струмска слава“. В неделя по обяд футболните естети от областния център имат повод за празник, след като в дома на орлетата ще звучи свирката на ослепителната блондинка Християна Гутева на дербито в женското първенство между „Спортика“ и „Етър“ с начало 13.00 ч. По тъчлиниите също ще е горещо, там с флагчета в ръка застават брюнетката Павлета Рашкова, която заедно с ръководещата й колежка се изявяват като коментаторки във футболните студиа на телевизията майка, и Антоанета Панчева.

Възможност да се насладят на нежно присъствие в съдийска тога получават и привържениците от пернишкото село Ковачевци, където дамите футболистки от местния „Риал“ посрещат на ст. „Димитровец“ състава на „Севлиево лейдис“. Двата отбора извежда Кристина Георгиева, на която ще асистират Кристина Георгиева и Емилиян Гулев.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *