Детелините пълнят групата с 5-има младоци! Газелата още не е сигурен за „Вихрен“, юношата на „Торино“ Ив. Чалъков зарязва футбола

На първия летен сбор на третодивизионния „Вихрен“ се явиха 18 футболисти от първия отбор. Увертюрното юлско занимание бе предхождано от традиционния водосвет, а отец Николай освети и новото тревно покритие на градския стадион заедно с благословията и пожеланията за успешен сезон. След края на ритуала състезателите опитаха за сефте изцяло реновираната трева на официалния терен с встъпителен крос.

Новите имена в селекцията на Здравко Лазаров са санданчаните Николай Стоилков, идващ от „Оборище“, и Венелин Гълъбов, подвизавал се за последно в „Беласица“. Клубният шеф Георги Манолев уточни, че между Газелата и финансовия благодетел на детелините Коко Динев предстоят преговори очи в очи, преди трансферът да бъде официализиран. Към отбора се очаква да се присъединят още попълнения. Предвид недостатъчния кадрови потенциал, треньорският щаб качва при мъжете 5-има юноши от старшата възраст.

С малки изключения, почти всички от досегашната формация откликнаха на позивната за начало на предсезонната подготовка.

Поливалентният защитник Атанас Димитров-Малкия Джаич избра офертата на петричките комити. Вратарят Ферди Мюмюнов прави опити да си намери друг пристан, а халфът Иван Чалъков, който преди няколко сезона бе част от академията на „Торино“, вчера заяви, че е взел решение да спре с футбола. Три от планираните 6 контроли вече са договорени. Серията проверки започва идния вторник срещу „Пирин“ /Бл/ в Разлог, където 4 дни по-късно е и спарингът с 19-ките на „Витоша“ /Бистрица/, а на 25 юли приятелската среща с „Пирин“ /Рз/.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *