Деца, зетьове и внуци долетяха от Англия и Италия да стоплят сърцето на баба Митра Янева от с. Склаве

Роднини, гастарбайтери от Италия и Англия, се събраха на богата трапеза в известно македонско заведение. Най-щастливият човек на срещата определено бе 70-годишната баба Митра Янева от санданското село Склаве, която се радваше на присъствието на двете си дъщери Катя и Ваня и на зетьовете Димитър Филянов и Евгени Динев. Малкият внук на баба Митра – Франческо, също бе на срещата, той живее с родителите си в Италия. Внучката Ваня със съпруга й Атанас Пачов пък бяха довели със себе си от Англия дъщеричката си Стефани. Другата внучка на баба Митра – Таня, със съпруга й Цветан Бръшнаров също се присъединиха към семейното събиране, те решили да напуснат за кратко Италия и да прекарат с близките и приятелите в България лятната си отпуска.

Сестрите Ваня Динева и Катя Филянова се радваха на внуците си и децата, с които се виждат рядко заради гурбета в чужбина. Сред родствениците беше и топфризьорката Диди от Сандански, която е по-малката дъщеря на Ваня и Евгени Диневи. Тя не спираше да обгрижва племенника Франческо, както и децата на първите й братовчедки.

Вечерта премина с много емоции, а баба Митра си пожела да бъдат всички живи и здрави и да ги посреща все така дълги години.

МАРИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *