Джордж Клуни разказа за близнаците

Напоследък 59-годишният Джордж Клуни все по-често разказва пред журналисти за 42-годишната си съпруга Амал и за малките им деца. По време на интервю наскоро за вечерното шоу на Джими Кимел актьорът разказа не само за премиерата на научно-фантастичния филм “Среднощно небе”, в което той е актьор и режисьор, но и за семейния си живот.

Клуни разкри за възпитанието на тригодишните близнаци Александър и Ела, а също за техните таланти и умения. Той призна, че те свободно говорят италиански благодарение на редовните занятия с учител.

„Животът с близнаците е малко безумен! Освен това ние с Амал извършихме една голяма глупост: научихме ги на чужд език. Така че на тригодишна възраст те свободно говорят италиански. При това нито аз, нито моята жена знаем този език”, разказа Клуни. Той си призна също, че понякога на негова молба или искане, казани на английски, те му отговарят на италиански и той се чувства като глътнал езика си.

Клуни и Амал са заедно вече над седем години. Наскоро актьорът призна, че в началото на отношенията им двамата с нея изобщо не са се замисляли за брак и деца. Сега актьорът е убеден, че едва с появата на Амал и раждането на близнаците животът му наистина е придобил смисъл. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *