Дивна поиска прошка от потрошената Кристин! Посети я преди Великден, поема лечението й

20-годишната Дивна, която едва не уби приятелката си – моделът Кристин Илиева в тежка катастрофа, най-накрая е събрала кураж да я помоли за прошка.

Ден преди Великден изпълнителката на „Ти не можеш да ме спреш” отишла във ВМА, където екип от специалисти денонощно бди над осакатената Кристин, съобщи „Уикенд“.

Дивна съгласувала визитата си с лелята на модела, която наскоро публично я упрекна, че бяга от отговорност и няма смелостта да потърси племенницата й. От прочувствените думи на Изабела Господинова стана ясно, че в семейството на Кристин са много разочаровани от бездействието на Дивна и липсата й на заинтересованост към приятелката й, която пострада по нейна вина. Прочувствените й думи очевидно са подействали отрезвяващо на Дивна, която се свързала с близките на Кристин и заедно с родителите си пристигнала във ВМА, за да види пострадалото момиче. Няколко дни преди това близките й отправиха зов за помощ в социалните мрежи и помолиха всеки, който има желание да дари кръв за операциите на Кристин.

В продължение на 2 седмици след катастрофата мобилният телефон на Дивна бе изключен. Според приятели и колеги на младата певица, тя била в изключително тежко психическо състояние. Тийнейджърката изпаднала в нервен срив, когато научила какво е причинила на най-близката си приятелка. Певицата не спирала да плаче, а нощем не можела да мигне заради натрупания стрес. „Какво направих? Как ще живея от тук нататък”, самообвинявала се изпълнителката.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *