Диетата на неостаряващата Шер

Шер е сред неостаряващите емблеми на световния шоубизнес. Атрактивната арменка през май навърши 74 години, но изглежда като 30-годишна, а с шеметната си визия слага в малкия си джоб всички прохождащи актриси и певици в Холивуд.

През последните години звездата се придържа към специално разработен за нея режим, благодарение на който не наддава нито грам и тежи перфектните 53 килограма за своя ръст от 173 см.

Шер е открила кои са храните и напитките, които се отразяват зле на нейния метаболизъм, и признава, че категорично си ги забранява, когато се подготвя за турне или роля. Докато се вталява, носителката на „Оскар“ забравя за солта, захарта, алкохола, хляба и брашното. „Спрях да ям ядки, шоколад и авокадо, което ми е любим плод“, пояснява певицата, която има зад гърба си и десетки роли в киното. „На ден е позволено да приемам само 25 грама мазнина, а месо мога да хапвам само четири пъти в седмицата“, разкрива за режима си още певицата. По време на диетата ѝ закуската ѝ се състои от чаша черно кафе и плодове.

Обядът включва две твърдо сварени яйца, салата от прясно зеле, подправена с лъжичка зехтин, а за пиене – чаша доматен сок. Вечерята е варена риба, салата от прясно зеле, а за десерт – плодове. На следващия ден певицата изяжда две бисквити със сутрешното кафе и чаша кисело мляко. Обядът е салата от пресни зеленчуци, вечерята – ориз със зеленчуци и чаша айрян. „На третия ден за закуска се пие само чаша кафе. Обядът е едно сурово яйце и три големи варени моркова. Вечерята е купичка мюсли и две ябълки“, допълва арменката. На четвъртия, предпоследен ден, поп певицата пие сутрешно кафе, а след това изяжда чаша кисело мляко с настъргана в него ябълка.

Обядът е салата от ряпа и магданоз и ябълки. Вечерята включва 200 г варено говеждо месо и пресни зеленчуци.
През петия ден закусвам 2 настъргани моркови, подправени с лимонов сок. Обядът ми е варена риба и чаша доматен сок, а вечерята – салата от прясно зеле, овкусена с лъжичка зехтин“, обяснява звездата. Холивудската дива споделя, че най-добрият резултат, който е постигала с режима си, е да свали 10 килограма от раз. Тъй като го поддържала често, от години нямала проблеми с теглото и просто приемала диетата като начин на живот.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *