Директорът на ГДПБЗН главен комисар Александър Джартов инспектира сградата за новата противопожарна служба в Симитли

Днес директорът на ГДПБЗН главен комисар Александър Джартов, директорът на РДПБЗН комисар Валентин Василев, кметът на община Симитли Апостол Апостолов и народният представител Стефан Апостолов направиха инспекция на сградата в бившето поделение на Гранични войски в Симитли, в която ще се намира новата противопожарна служба.

В момента върви процедурата за избор на изпълнител, който ще ремонтира постройката, за да се осигурят перфектни условия за огнеборците.

Припомняме, че в противопожарния участък в Симитли ще бъдат разкрити 17 работни места, а целта на пожарната в града е да се извършват дейности за навременна и бърза реакция при овладяването на възникващи бедствия, аварии, пожари и други извънредни ситуации. Противопожарният участък, който се разкрива за първи път в Симитли е благодарение на усилията на местната власт и е една от най-важните придобивки за жителите на общината. 

По време на срещата, коментираха, че се надяват в най-скоро време службата да заработи, за да може по-бързо да се реагира при възникването на пожари.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *