ДОГОВОРИТЕ ИМ ИЗТЕКОХА! Остават ли без работа управителите на 4 общински дружества в Благоевград

Управителите на четири общински дружества са с изтекли още през септември договори и общинските съветници на Благоевград ще решават в петък на редовната ноемврийска сесия кой да ги ръководи през следващия 3-годишен мандат.

В момента с изтекли договори са д-р Николай Янакиев, шеф на Центъра за психично здраве – Благоевград “ ЕООД; д-р Тони Даскалов, управител на „Медицински център 1-Благоевград“ ЕООД; директорът на Специализирана болница за активно лечение по онкология „Св. Мина“ д-р Георги Георгиев и управителят на Общинския футболен клуб „Пирин“ Венко Попов.

Няма нови предложения за четирите ръководни длъжности. Местният парламент ще трябва да реши дали да упълномощи кмета Атанас Камбитов да преподпише и четирите договора със задна дата от 14.09.

На октомврийската сесия във връзка с предложение на Кирил Ваклинов да се дофинансира футболният клуб около „Пирин“ се завихри дискусия, а управителят В. Попов декларира готовност да отговори на всички въпроси, ако темата залегне като отделна точка в дневния ред на някое от предстоящите заседания. Много е вероятно гласуването на новите договори на управителите да станат повод за дискусии за състоянието на общинските дружества и визията на досегашните им управители за бъдещето им.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *