ДОМ, ДАЛЕЧ ОТ ДОМА! Изцяло реновираният Средиземноморски ресторант допълва уникалните условия на 5-звездната перла на парк-хотел „Пирин”

Стремим се да предлагаме неповторими усещания и незабравими преживявания, затова обръщаме специално внимание на всеки детайл, на всяка текстура и цвят в парк-хотел „Пирин“. Горд съм, че вече повече от дванадесет години градим, съхраняваме и преоткриваме заедно с гостите си един различен, изключително модерен и приветлив свят, който продължава да се разраства, да придобива нови форми и да привлича ценители на комфорта и елегантността от целия свят.

Поредното произведение на изкуството, което създадохме, е изцяло обновеният Средиземноморски ресторант, който носи усещане за непреходност на стила и уникалност на характера. В изискания му уют гостите ни могат да се насладят на ароматни изкушения от здравословната средиземноморска кухня в съчетание с отбрани напитки и изключително вкусни десерти. Разширената тераса, разкриваща спираща дъха гледка към Пирин планина, е финалният щрих, който добавихме. Проектиран с усет към красотата във всичките й проявления, функционалността, естетическият вкус и удобството, Средиземноморски ресторант е мястото, на което храненето се извисява до тържествен ритуал, предизвикващ сетивата; безгранично кулинарно приключение; вдъхновяваща емоция. Прецизно подбраният интериор и внушителните размери на ресторанта, предпочитан за организиране на семейни и професионални събирания, са поредното превъплъщение на симфонията от спокойствие, уют и изкуство във всякакви форми, която вече повече от дванадесет години дарява на сетивата неподозирани усещания.

Стремежът ни към развитие с цел предоставяне на идеални условия за туризъм и отдих, елемент от мисията на „Шарлопов Груп“, оставя отпечатък върху всяка част от комплекса, който непрестанно се разраства и модернизира. Щастлив съм, че елегантният петзвезден парк-хотел „Пирин”, който наскоро получи поредното значимо признание – престижното отличие „Най-добър 5-звезден уелнес хотел на Балканите”, вече се гордее и с новата си хотелска част. Модерното нововъведение предлага на гостите ни познатите им уют и стилно усещане под формата на изискани 58 луксозни помещения. Хармонията и елегантността се усещат още с престъпването на прага на хотела. Изцяло обновената рецепция и реновираният лоби бар посрещат гостите с атмосфера, обединяваща изкуство, природа, успокояващи цветове, удобство и модерност.

Многобройни елементи формират многопластовия характер на парк-хотел „Пирин“. Той е съчетание от грижа за госта, уникално местоположение в безспорно признатия за „най-добро място за лечение и профилактика“ град Сандански, професионализъм, екипна работа, изтънчен естетически вкус, желание за развитие и огромно вдъхновение. Опитът ми показва, че обединяващото звено, в основата на всички тези на пръв поглед самостоятелни детайли, е динамичната работа с хора от целия свят, която носи удовлетворение, емоции и стремеж към усъвършенстване. Предпоставки за незабравимо преживяване и активна почивка в слънчевия и близък до природата „дом, далеч от дома“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Столовете са неприятни

    Какъв модерен средиземноморски ресторант – на тези столове управителят колко минути да издържи да седи, ели пък да се храни?! Да им имаме – „умните“ дизайнерски идеи?! ……

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *