Допуснаха до втори етап на конкурса единствения кандидат за управител на УВЕКС инж. Кр. Аргиров

Допуснаха до втория етап на конкурса единствения кандидат за заемане на длъжността управител на общинско дружество „УВЕКС” ЕООД в Сандански инж. Крум Аргиров. Това е решението на временната комисия с председател Аспарух Костадинов. Вчера той поясни, че кандидатът за управител Крум Аргиров, който пое временно управлението на УВЕКС през юли 2017 г., трябва да представии своята бизнес програма, за да бъде гласувана кандидатурата му в Общинския съвет.

Това стана факт, след като три месеца поради липса на кворум временната комисия не проведе нито едно редовно заседание. До 26 март Кр. Аргиров ще трябва да представи своята бизнес програма пред временната комисия и едва след това комисията да излезе с протокол и проектопредложение дали допуска или не до последния трети етап гласуване в Общинския съвет кандидатурата му за управител на УВЕКС.

На заседанието не са присъствали подалият оставка от временната комисия зам. председател на Общинския съвет Николай Шаламандов и съветникът Георги Батев, който заяви, че не е бил поканен. Всички останали членове – съветниците Аспарух Костадинов и Стоян Ангов и тримата представители на община Сандански, са присъствали.

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *