Дъжд и слънце се редуват през новата седмицa

На втория ден от Великден времето ще бъде неустойчиво. Разкъсана облачност ще има над Западна България, а в Североизточна ще превали дъжд, придружен от гръмотевици, съобщава БГНЕС.

Дневните температури ще се повишат слабо и ще бъдат между 19 и 23 градуса, за София около 23 градуса, по Черноморието – 18-19 градуса. В последния ден от април въздушната маса на места отново ще бъде неустойчива. Слаб дъжд се очаква да превали в Северна България. Дневните температури ще бъдат между 19 и 25 градуса, на места в Южна България до 26 градуса, за София около 19 градуса.

На 1 май, отново ще има краткотрайни превалявания, този път повече над западните райони и по Черноморието. Температурите слабо ще се понижат. На 2 май дъжд се очаква повече над източните райони, както и на места над Западна България. Температурите ще бъдат между 17 и 21 градуса, за София около 18 градуса. В петък, събота и неделя отново въздушната маса ще бъде неустойчива, очакват се превалявания от дъжд на много места, предимно в следобедните часове. Температурите ще бъдат между 16 и 20 градуса.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *