Дъщерята на Бил Гейтс има връзка с внука на Пол Макартни

Дъщерята на Бил Гейтс Фийби официално потвърди, че излиза с внука на Пол Маккартни Артър Доналд.

21-годишната дама, чийто баща, основател на Microsoft, притежава умопомрачителните 134 милиарда долара, беше забелязана да празнува дипломирането си в Станфорд заедно с новия си приятел – осем месеца след като за първи път се появиха слухове за връзката им.

Още преди няколко месеца DailyMail съобщи, че между двойката са прехвърчали искри, но Фийби вече открито представи 25-годишния Артър за свое „гадже“ в онлайн блог за Nylon.

„Гаджето ми, Артър, ме взе след церемонията“, написа тя, публикувайки снимка на нейния кавалер.

В друга снимка Фийби, която е завършила бакалавърска степен по биология, стои с обвити ръце около новото си любовно увлечение.

Фийби и Артър за първи път влязоха в новините през октомври 2023 г., когато тя постна в Instagram снимка на двойката в Париж.

Артър, който завършва университета Йейл през 2021 г. със специалност история, е по-големият син на фотографката Мери Маккартни и нейния първи съпруг, телевизионния продуцент Алистър Доналд.

През 2018 г. се твърдеше, че той се среща с Рийз Уидърспун и дъщерята на Райън Филип Ава.

Семействата на новата двойка вече се радват на близки връзки помежду си, тъй като лелята на Артър, модната дизайнерка Стела Маккартни, е добра приятелка с майката на Фийби, Мелинда Гейтс.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *