Дъщеря влезе в профила на майка си и се отврати от нея

Социалната мрежа Фейсбук е една от най-популярните интернет страници измежду всички поколения, но и номер 1, когато се касае за спорове и прекратяване на връзки, поради съвременните комуникации.

В повечето случаи тук ревността и склонността за контролиране на партньора често е без причина, но има и такива, които тази социална мрежа наистина използват за намиране на любовник и впускане в сексуални афери, било платонично, било реалистично.

Една от тях е и госпожата, която забравила да излезе от своя Facebook, когато зад компютъра седнала дъщеря й, пише zajenata.bg.

Тийнейджърката я интересувало защо майка й прекарва толкова много време в социалните мрежи, така седнала само да хвърли поглед на съобщенията й. И останала без думи, а след това цялата история е публикувала в интернет.

„Моята майка беше забравила да излезе от своя Facebook и аз влезнах в профила й. Видях всякакви мръсотии. Разочаровах се много от нея, когато в съобщение видях нейната голаснимка, която бе пратила на някакъв мъж и той й бе пратил също негова, бях ужасена.

Снимките показах на баща ми, той също се разочарова, сега се развеждат, а мама не може да ме погледнеш в очите. Не знам какво да правя, оплаква се момичето на страницата: Какво ми се случи днес“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *