Д-р Камелия Терзийска от финансово-счетоводна компания Brain Storm Consult: Най-добрата реклама е доволният клиент

Д-р Камелия Терзийска от Brain Storm Consult, водеща финансово-счетоводна компания, в ефира на „Бизнес старт“, Bloomberg TV, с водещ Живка Попатанасова, заяви, че доволният клиент е най-добрата реклама за всеки бизнес. Тя описва накратко стратегията, която води до това, така:

„Изградили сме една бизнес вселена, в която всички наши контрагенти и партньори си партнират. Увеличаваме клиентската база на нашите клиенти, намираме добрите доставчици, които осигуряват най-добрите ресурси, за да може техният продукт да стане най-качествен. Създали сме един кръг, в който всички се чувстват добре, и постоянно подобряваме бизнес климата между нас“.

Д-р Терзийска разказа и за нов за страната ни форум, състоял се през ноември миналата година, който ще има ново издание през 2018 г.

„Беше изключително успешен и сега започнахме да организираме втория такъв, който пак ще бъде през ноември. Миналата година презентирахме 20 иновативни продукта и имаше около 400 инвеститори в залата. Ние помагаме на иноваторите, които сами не могат да си изготвят инвеститорско предложение. Ние го изготвяме, комуникираме, правим срещи с инвеститора, докато не се получи сделка“.

След откриването на собствени офиси в Сандански и Варна през 2017 г. д-р Камелия Терзийска планира разширяване на дейността на Brain Storm Consult под формата на франчайз, от който могат да се възползват компании, осигуряващи високо качество на предлаганите услуги.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *