Един брак за цял живот или поредица от романси и сватби

Някои хора се женят веднъж, докато други могат да се женят няколко пъти, преди да намерят своя идеален партньор.

Овен

Когато Овните са във връзка, те влагат всичко в нея. За тях да се оженят означава да намерят човека, с когото да са до края на живота си. Представителите на този знак са страстни романтици, които мечтаят не толкова за сватба, колкото всяка сутрин да се събуждат и да виждат любовта на живота си до себе си. Най-често те се женят веднъж, защото не са склонни да бързат, когато става въпрос за любов и брак.

Телец

Телците са безнадеждни романтици и затова някои представители на този знак могат да се влюбват в нов човек буквално всеки ден. Въпреки това усещат разликата между временната любов и дълбокото чувство, което ги кара да правят планове за съвместен живот с определен човек. Това може да им се случи два или три пъти през живота.

Близнаци

Когато говорим за любов, Близнаците се превръщат в малки деца. В почти всяка ситуация те са способни да бъдат придирчиви и последователни в избора си, но любовта е изключение. Някои представители на знака могат да се оженят до четири пъти в живота си, но по правило възприемат раздялата като естествен процес и не се притесняват особено от това, като с радост отварят сърцата си за нови връзки.

Рак

От деца Раците мечтаят за деня, в който ще срещнат истинската си любов, а ценностите на семейството и брака са едни от най-важните в живота за тях. Често обаче желанието да създадат семейство възможно най-бързо ги кара да бързат и да направят грешен избор. Ако след първия неуспешен опит представителите на знака направят правилните изводи, то вторият път определено ще бъде успешен.

Лъв

В младостта си Лъвовете са убедени, че не са готови да се женят и да имат деца – те се радват на мимолетни романи и не мечтаят за голямата любов. За тях бракът в млада възраст, когато са твърде склонни към импулсивни действия и ценят свободата си преди всичко, наистина не е добра идея. Те се влюбват и сключват брак само веднъж или два пъти в живота си (и то в доста зряла възраст).

Дева

За Девите любовта е преди всичко отдаденост и отговорност. Те вземат решението да се оженят съзнателно, а по време на криза предпочитат да се борят за брака си. Поради тази причина обикновено се женят само веднъж. За тях е важно да останат верни на този, когото са избрали, затова, ако се стигне до развод, обикновено не е по тяхна инициатива.

Везни

Представителите на тази зодия правят грешки в любовта по-често от другите, затова нерядко имат повече от един брак. Особено влюбчивите Везни могат да се женят до пет пъти. Любовта за тях е процес на учене и за да успеят да създадат стабилен брачен съюз, трябва да се научат да не повтарят грешките, които са направили в предишните си връзки.

Скорпион

Представителите на този знак са особено страстни натури, склонни да имат няколко ярки любовни истории през живота си. Това са хора, които могат да избягат в гражданското направо от парти, на което са се запознали с нов субект, провокирал интереса им, точно като в романтичните комедии. В отношенията им винаги има много драма и не всеки съюз може да издържи на такава интензивност на страстите, така че един брак в живота им никога не е достатъчен, но най-интелигентните Скорпиони постигат успех от втория опит.

Стрелец

Стрелците уважават семейните ценности, но в същото време не признават такива формалности като официалния брак и рядко го смятат за свой житейски приоритет. Ако все пак решат да подпишат, ще го направят само веднъж (в съзнателна възраст и с пълна отговорност).

Козирог

Козирозите са свикнали да залагат на консервативни ценности, но все пак кариерата е на първо място за тях. Докато другите хора се влюбват и грешат, представителите на този знак се занимават със саморазвитие и реализация в професията си. Когато постигнат успех, те отговорно преминават към намирането на партньор за цял живот, с когото веднъж завинаги могат да създадат здрав семеен съюз.

Водолей

Представителите на този знак не виждат никакъв проблем в това изобщо да не се женят. Личната свобода за тях е над всичко, а брачните връзки са формалност. Влюбването и разделите са нормално житейско преживяване за тях, затова и не очакват вечна любов от всяка връзка. Изненадващо обаче, именно този подход им осигурява силни връзки за цял живот, следователно, ако се оженят, ще е само веднъж.

Риби

От малки Рибите мечтаят за брак и вечна любов като в приказките. Рядко обаче успяват от първия или дори от втория път. Факт е, че тяхната романтична природа и богато въображение ги принуждават от време на време да виждат в образа на партньора си идеала. Когато обаче стане очевидно, че това не е идеалният партньор, а обикновен човек със собствените си недостатъци, връзката започва рязко да се влошава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *