Един от най-богатите дупничани Г. Петров освети луксозната си вила в Овчарци навръх християнския празник

Жители на с. Овчарци отпразнуваха Успение Богородично в параклис край селото, носещ нейното име. Специален оркестър от Дупница весели миряните, насядали на поляната.

На продавача на сладолед Иван от Дупница сърцето му не изтрая при музикалните ритми, изостави сергията и запя в дует с пищната певица на оркестъра Вени. Музиката му е в душата. Когато е свободен, пее в певческа група в с. Бистрица.

Кметът на Сапарева баня Калин Гелев и неговият заместник Славчо Коларски гостуваха на председателя на ОбС – Сапарева баня Иван Куйов, който е роден и живее в с. Овчарци. Те бяха седнали на трапеза с техни приятели от селото, хапваха, пийваха и вдигаха наздравици.

След тежката сутрин отец Ивайло, който служи в храма в селото, свали расото и поседна със свои приятели на сладка приказка и чаша ракия. Свещеникът се похвали, че за празника тази година са дарени 25 овце, които били принесени в жертва за вкусния курбан.

В деня на Божията майка един от най-богатите дупничани – Георги Петров, син на бизнесмена Олег Петров, освети огромна и луксозна семейна вила в близост до параклиса. Вилата е на два етажа и с огромен двор със зеленина.

Олег Петров и синовете му Стефан и Георги откриха преди няколко месеца голям модерен спа хотел в близост до Гейзера в Сапарева баня. В момента строят два хотела на Паничище. Собственици са и на една от първите автокъщи в Дупница.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *