Ексгубернаторът на Пиринско К. Хаджигаев посреща рождения си ден ваксиниран срещу грип и само със семейството

Бившият губернатор на Пиринско Костадин Хаджигаев бе принуден да използва приятели в София, за да набави няколко противогрипни ваксини за семейството си. След като пробвал при личния лекар и получил твърд отказ, Хаджигаев звъннал на шефа на Здравната каса д-р Иво Димитров да пита откъде може да се снабди, но и от касата дошъл отговор „В Благоевград няма“.

„Добре че имам приятели в столицата, откъдето се оказа, че не е особен проблем човек да купи, далеч не всички българи обаче имат моите контакти, затова съм силно притеснен за готовността на здравеопазването ни да посрещне грипната вълна през ноември”, коментира Хаджигаев. Пак за да не поставя здравната ни система на изпитание в условията на пандемия и да не рискува здравето на приятелите си, ексгубернаторът и един от основателите на ГЕРБ в Пиринско е решил да посрещне днешния си рожден ден само със семейството в домашна обстановка.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

2 Коментара

  1. Пурко

    Заради подобни богопомазани дебили обикновените хора ще мрат като мухи, докато останат само такива тарикати. Тогава какво ще правят?!

    Отговори
  2. възмутена гражданка

    А аз от три месеца обикалям по аптеките , и не мога да си намеря.ПОЛУЧАВАТ И НА МИНУТАТА ИЗЧЕЗВАТ ЗА ВРЪЗКАРИТЕ.НЯМА ОПРАВИЯ.НИЩО ДРУГО НЕ НИ ОСТАВА,ОСВЕН ДА СЕ МОЛИМЕ ДА НЕ НИ ХВАНЕ ГРИПА.ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *