Екшън на границата с Турция

Невиждан по своя характер екшън се разиграва в момента на 2 км преди българската граница на ГКПП Малко Търново. За това съобщава очевидец, успял да заснеме грозната сцена. Кадрите и разказа са публикувани във Флагман.

„При жега от над 33 градуса чакаме реда си, за да се приберем от Турция в България вече близо 1 час. Намирахме се на 2 км преди граничния пункт. Заради бавното придвижване на автомобилите някои от пътниците – предимно малки деца и майки бяха отвън. В този момент БМВ с регистрация А 399* НК изведнъж подкара с мръсна газ, напусна опашката и хукна напред по празната срещуположна лента. Обстановката се взриви. Водачите на другите автомобили започнаха да натискат клаксони, тези които бяха в по-предни позиции, препречиха пътя му. Баварецът обаче успя да измине около 200 м напред, създавайки опасна ситуация да смачка някое дете или пътник от автомобил, разхождащ се наоколо“, разказва свидетелят.

След като блокирали устрема на немското возило, 3 млади жени – едната в напреднала бременност, а другите – майки на малки деца са се качили на предния му капак и в този вид, конвоиран и от останалите коли, бургаският отворко е бил докаран до ГКПП Малко Търново.

„Настояваме Гранична полиция и МВР да си свършат работата в този случай. Ако сме цивилизована държава, подобни нагли прояви трябва да се наказват бързо и адекватно, мутрите се качиха на главите ни. Всички се възхитихме от смелостта на трие млади жени“, каза очевидецът.

Той се притеснява, че нахалникът може да си измисли причина, поради която се е налагало да изпревари всички останали. Това обаче нямало да бъде вярно, тъй като поведението му първоначално – като изразни средства и жестикулация били крайно неприемливи, ако е нормален човек в извънредно положение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *