Емблематична вечер в комплекс „Кремен” – 2 предложения за брак и 4 рождени дни

Около 150 човека избраха комплекс „Кремен” в Благоевград за празниците на любовта и виното и за свои лични празници. Собствениците и управители на комплекса Георги и Моника Юсеви посрещнаха гостите в романтичната обстановка на новата дизайнерска зала, украсена с червени балони във формата на сърца, които бяха в унисон с розовата японска череша и зелени пана на ресторанта.

Купонът започна с рождените дни на двама юноши, които навършиха 12 години, като за детското парти имаше специален DJ. Пищен 60-годишен юбилей с над 50 гости отпразнува дългогодишната болнична служителка Мария Шутракова. В тесен приятелски кръг посрещна рождения си ден и благоевградчанинът Александър Вретенарски.

В разгара на вечерта се случи нещо неочаквано за всички гости, които бяха забавлявани от оркестър „Настроение“. Музикантите замлъкнаха и двама младежи паднаха на колене пред своите любими и им предложиха брак. Първият смелчага беше Йордан Иванов, който се обясни в любов на приятелката си Инес Иванова. Още не бяха утихнали аплодисментите на присъстващите, когато годежен пръстен на дългогодишната си приятелка Зори предложи и Петър Георгиев, чиято любов пламва преди 5 г. в комплекс „Кремен“.  

БЕТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

4 Коментара

  1. Бубата

    Чудестно заведение с прекрасен оркестър, певеца е много готин пич и си разбира от работата! Поздравления и за целия колектив.

    Отговори
  2. Сашо

    Заведението се превръща в едно от култовите места в града за семейни тържества и прави впечатление, че се посещава от млади хора и семени двойки, които нямат нищо общо със ожщоприетият „селски“ манталитет.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *