Емилия скъса с траура

Фолкаджийката Емилия окончателно скъса с траура! Четири месеца след катастрофата на магистрала „Тракия“, при която загина доведеният й син Феди, а тя и годеникът й Жорж по чудо оцеляха, чалгарката не показва никакво смирение. След трагедията Емилия избягваше светски изяви, спря да пее и се обличаше подобаващо за случая. Но това вече е в миналото. При едно от последните си участия в столична дискотека фолкпевицата се появи с ултракъса черна рокля. Дрешката отпред едва скриваше интимните части на блондинката, а отзад гледката беше още по-предизвикателна. Емилия беше на висока сцена, а феновете й под нея, така че с лекота виждаха почти всичко под роклята й. Голотията й допринесе за неприлични подвиквания и закачки от почерпени мъже, които се радваха на щедрата гледка.

Самата Емилия на няколко пъти нервно придърпваше роклята си надолу, за да не стане окончателно за резил. Сексапилната гледка беше допълнена от полуголи танцьорки, които се извиваха около фолкаджийката и засилваха еротичното послание на вечерта, пише България днес. „Не й приляга на Емилия да се облича по този начин. До онзи ден беше в траур, а сега се държи като разгонена тийнейджърка. А и такава къса рокля не приляга на майка на две деца. Някой ден ще видят снимките и ще се засрамят. Ама то си е вярно – в чалгата е трудно да откриеш морал“, цъкаха с език невярващи момичета в нощното заведение.

Разголването на чалгарката показа, че тя е стопила доста от теглото си през последните месеци. В края на връзката си с бизнесмена Коко Динев тя беше станала пухкава, като беше наляла килограми предимно в бедрата си. След раздялата с него и началото на любовното й приключение с Жорж Башур блондинката буквално разцъфна – започна ударно да отслабва и дори лицето й се промени. Към днешна дата тя изглежда много добре откъм тегло и удря в земята част от колежките си, които водят тежка битка с килограмите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *