Емоционален абсолвентски бал беляза финалната права от обучението на бъдещите пиари на ЮЗУ

Емоционален абсолвентски бал беляза финалната права в обучението на четвъртокурсниците от специалност „Връзки с обществеността“ към Правно-историческия факултет на Югозападния университет в Благоевград. Така по повод предстоящото си завършване бъдещите пиари си устроиха парти в заведение в покрайнините на Благоевград и засвидетелстваха своята признателност към преподавателите си, начело с ръкодителя на катедрата доц. Славянка Ангелова и курсовия си отговорник гл. ас. Славка Попова. Поканата уважи и зам. деканът на ПИФ доц. Николай Попов, както и преподавателите гл. ас Милена Янкова и гл. ас. Любомира Христова.

Сред най-дейните и изявени четвъртокурсници е младият кмет на Падеш Александър Стаменов. Самият той е категоричен, че няма да се успокои, докато не види пред името си докторска степен. Сега като отличник Александър е избрал  да пише дипломна работа под научното ръководство на доц. Ангелова. Дипломант на ръководителя на катедрата е и друга от отличничките – Диана Иванова. 

„Бъдете здрави, все така целеустремени и запазете младежкия си дух! Успешна професионална реализация!“, пожела доц. Ангелова на абсолвентите, които бяха сюрпризирани със специални подаръци – брандирани химикалки с логото на ЮЗУ „Н. Рилски“.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *