Ето ги секс правилата на всяка истинска жена в спалнята

Писателката Маги Бърман и нейния приятел хомосексуалист Дан Андерсън дават безценни съвети на жените как да се държат, за да изразяват по правилен начин своята сексуалност. Дами, ето в какво трябва да внимавате най-много!

Външен вид

Не прекалявайте с парфюма и подбирайте добре бижутата – избягвайте висящите и претрупани обици, за да няма инциденти. При възможност опитайте да не разкривате на мъжа вашите разкрасителни тайни като екстеншъни или ноктопластика. В случай, че имате дори едно плюшено мече или друга играчка в спалнята, скрийте я задължително. Винаги дръжте няколко презерватива в нощното шкафче.

Мъжете и техните правила

Всички мъже знаят много добре колко точно са надарени. Не се опитвайте да преигравате и да го възхвалявате повече, отколкото всъщност е, защото ще го сметне за подигравка и едва ли ще ви прости. В някои случаи мълчанието е препоръчително, но дори да кажете нещо, направете го само, ако наистина има нужда от похвала.

Началото

Какво прави една целувка добра? Топли влажни устни и желанието да ги усетиш. Не го мислете предварително, когато има желание, всичко се получава добре.

Захапвайте леко, защото не знаете дали партньорът ви няма по-чувствителна кожа на места. Ако решите да оставяте следи, правете го само в зони, които няма да се виждат под дрехите.

Към масажа преди съществената част може да включите леки драсквания с нокти. Нека обаче това не продължава повече от 10 минути, освен, ако не искате да приспите мъжа.

Опитайте да направите гласа ви да звучи по-мръснишки, като използвате по-ниските и секси тоналности на гласа си. Не е толкова важно това, което говорите, а начинът, по който го правите.

Научете се да отказвате

Фантазиите са нещо полезно, стига да не са неизменна част от сексуалния ви живот. Няма нищо лошо човек да фантазира за стриптийз, секс в асансьор, връзване, закопчаване с белезници и така нататък. Ако нещо не ви допада обаче, винаги трябва да може да отказвате.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *