Ето ги цените на роклите на Десислава Радева

Тоалетите на първата дама Десислава Радева продължават да вълнуват обществеността, макар в последно време официалните появи на съпругата на Румен Радев да са сведени до минимум. Някои от роклите, с които вече сме я виждали обаче, са се превърнали в незабравими, а истината за цените им най-после изплува наяве, пише Ретро.бг.

От миналата седмица личната дизайнерка на Деси Радева – Невена Николова, стартира свой онлайн магазин, чрез който хора от цял свят могат свободно да пазаруват от артикулите от нейните колекции. Досега това бе възможно само чрез лично посещение в магазина на моделиерката на столичната улица „Фритьоф Нансен“, където първата дама и лимузината, която я вози, многократно са засичани. Магазинът обаче съвсем не е класически и тоалетите, изложени по витрините и закачалките, никога не са имали цени. Те могат да бъдат научени само при лично запитване, ако имате сериозни намерения да придобиете някой от тоалетите на Невена.

В сайта си обаче дизайнерката е упоменала паричната стойност на всяка дреха, тъй като това е неизменна част от онлайн пазаруването. Така става ясно, че първата рокля, изработена от нея за Деси, всъщност струва 2890 английски пауда, или 6242 лева.

Това се равнява на 24 минимални пенсии или доходите на един пенсионер за цели 2 години. Става въпрос за тоалета от френска дантела в бяло и черно, с който Радева направи дебюта си сред съсловието на президентските съпруги по време на срещата на НАТО в Брюксел през 2017 г. Различни в модела на сайта са яката и дължината, но тя може да бъде открита в още една по-дълга вариация, която отново е на същата цена. Това означава и че средният вариант, който всъщност Деси е носила, отново е струвал тази сума.

Друга рокля, подобна на тази на съпругата на Румен Радев, с която тя застана рамо да рамо с една от най-стилните жени в света – йорданската кралица Рания, също може да бъде закупена от всеки желаещ и имащ на разположение 1490 паунда, или 3218 лева. Разлика в използваната бежова дантела няма, само моделът на сайта е без ръкави, а тази на Радева имаше такива в размер ¾.

Все още обаче не е разбулена мистерията кой плаща тоалетите на първата дама. Първоначално тя съобщи, че ги поема от личния си джоб, а не от държавната хазна.  После Невена Николова намека, че подарявала скъпарските рокли на ВИП клиентката си Деси, която после ги връщала. И това обаче не е сигурно, тъй като се е случвало Десислава да облича една и съща рокля, дело на Невена, по няколко пъти, което означава, че все пак някои от дрехите намират трайно място в гардероба ѝ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *