Ето каква магическа сила притежават дамите според зодията

Всяка жена има магически сили, които използва ежедневно, без дори да го забелязва. Вижте каква магия е присъща на вашата зодия.

Овен

Овните имат уникалната способност да се появяват там, където трябва. И да изчезват светкавично от местата, където не трябва да са. Не се сърдете, ако допреди минута сте си говорили сладко с жена-Овен, а после тя изведнъж се е изпарила. Може би ще е добре и вие да бягате от това прокълнато място. Знае ли човек? И не се натъжавайте, че тя не ви е предупредила за опасността, не го е направила от лоши чувства. Просто е избягала там, където е хубаво и спокойно.

Телец

Телците имат особена дарба – думите им обикновено се сбъдват. По душа жената-Телец е много добър човек, но ако й направите мръсно, тя като нищо ще ви прокълне с изказване, което може като нищо да се сбъдне! Трябва да отбележим, че е крайно трудно да изкарате Телеца извън нерви. Ако все пак успеете, обаче, пазете се! При това не си мислете, че Телецът може само да сипе проклятия. За близките си той може и да благославя. Жената-Телец е щедра към добрите хора!

Близнаци

Дамите-Близнаци са надарени с хипнотична сила. Те лесно могат да ви внушат най-невероятни неща. Освен това могат да ви подчинят на волята си и да ви накарат да направите това, което те искат. Добре че Близнаците по природа не са лоши хора, иначе кой знае какво щяха да направят! Най-много обичат да се веселят, така че замислете се, ако сте били на купон с Близначка снощи. Дали не ви е внушила нещо?

Рак

Момичетата-Раци имат най-безобидния дар. Имат „златни ръце“. Всичко им се удава перфектно. Ако жената-Рак е фризьор, ще ви направи най-хубавата прическа. Ако се хване да гледа стайни цветя, в дома й ще видите цяла оранжерия, която цъфти целогодишно. Ако намери „своя“ мъж, поначало връзката им ще се развие като в най-добрите любовни романи. А после Ракът може да задуши избраника с любов и загриженост, от която той рано или късно ще избяга. По-скоро рано…

Лъв

Лъвицата не се занимава с дреболии и играе на едро. Тя има невероятна дарба, за която мнозина мечтаят – тя може да насочва исканията си директно към Вселената. И те се изпълняват! Винаги! При това Лъвицата не полага никакви усилия, не изпълнява ритуали и не приготвя вълшебни варива. Каквото иска, го получава. И това работи само за Лъвицата. Тя не може да изпълнява чужди желания. А и няма особено желание да го прави, ако трябва да бъдем честни.

Дева

Девата умее да чете мисли. Да, тя е същински телепат. Щом някой се замисли за нещо, Девата вече знае какво му се върти в главата. Парадоксално, но при това тя не вярва в нищо мистично, нито в свръхестествени способности. Своя дар тя възприема по следния начин – ако всички живееха тук и сега и си ползваха мозъка чат-пат, щяха да са същите телепати като нея.

Везни

Везните са излезли на едно ново ниво – те имат ясновидска дарба. Умеят да тълкуват сънища, да гледат на кафе, да предсказват бъдещето. При това са готови да разкажат всички тайни на първия срещнат. Защо не? Само че споделят само лоши предчувствия – глад, бедност, чума. Не, не защото са песимисти. Правят го с изцяло добри намерения, смятайки, че ако разкажат за всички изненади на съдбата, животът няма да е интересен!

Скорпион

Мнозина знаят, че жената-Скорпион е истинска вещица. Да, тя господства над тъмните сили, дори ако те не съществуват. В нея кипи същински пантеон от демони. Ако жена-Скорпион се настрои срещу вас (застанете на пътя й или я погледнете, не както трябва), пазете се! Вътрешните й чудовища ще излязат навън и всички околни ще пострадат!

Стрелец

Стрелците имат дарбата да сбъдват мечти. Но не като Лъвицата само за себе си. Жената-Стрелец умее да изпълнява желанията на всички наоколо. В главата й се върти калейдоскоп от красиви картинки. Искате да отидете на море? Тя с лекота ще ви прати на почивка там, където според нея е най-хубаво. Ако не ви хареса почивката, няма да се оплаквате! Каквото сте поискали, това сте получили. Жената-Стрелец не е виновна, че има свой поглед върху нещата.

Козирог

Магията и Козирогът са от различни светове. Жената-Козирог не вярва в тези глупости и смята, че магия и други свръхестествени дивотии не съществуват. Затова на нея не й влияят магии от други – дори от Скорпиона. Че как да й подейства нещо, което не съществува?

Водолей

Водолеят вярва в поличби. При това си измисля поличби за какво ли не. Разбира се, само в своя полза и само тогава, когато има нужда от малко късмет. Черна котка е минала пътя на жената-Водолей? Това е на пари. Случайно е разсипала солта? И това е на пари. Счупила е огледало? Счупеното носи щастие. Разбрахте каква е схемата. Всичко ще се сбъдне, стига тя да го вярва.

Риби

Вълшебната дарба на Рибите е да влюбват в себе си другите. Те са способни на такава любовна магия, че нито едно живо същество да не може да й устои. Жертвата пада в капана и е обречена да се влачи след Рибката до края на дните си, разсейвайки се периодично с работа за изкарване на пари.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *