Ето какво те чака в първите дни на 2018

Новият седмичен период, изисква от вас определена организираност. Именно това ще доведе до реализация с очакван край при по-голямата част от зодиакалните знаци.

Ще получите силен шанс да докажете себе си. Възползвайте се от тях и покажете пълните си възможности.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Организирайте се

Започвате периода малко неорганизирано, което ще създаде проблеми във взаимоотношенията от делови тип. Ще се наложи да коригирате държанието си, за да избегнете нарастващата конфронтация, която в противен случай ще изкристализира в остри кавги. Петък и уикендът ще са успешни. Понеделник е силно напрегнат. Внимавайте! Вторник може да се превърне в ново начало. Ярка реализация на целите ще ви радва в дните сряда и четвъртък.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Много добри възможности

Като възможности за реализация на делови цели и за присъствие сред проспериращите обществени кръгове, Телците ще се ползват с предимство, и ще имат шанса да осъществят намеренията си. Лошото е, че може да възникнат здравословни проблеми, които ще объркат плановете на мнозина. В петък се очертава успех, а в събота ще стабилизирате позициите си. Неделя и понеделник са доста плодородни.Вторник е по- напрегнат, а сряда и четвъртък са хубави.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Много напрежение

За пълноценната си реализация през новата седмица, Близнаците трябва да се съобразят само с едно изискване, което ще е наложено от обстоятелствата – владеене на емоциите и никакви кавги.Това е трудно постижимо при вас, но пък не е невъзможно. Ще възникнат обстоятелства, при които с повече настоятелност ще постигнете чудесни резултати. Много напрегнат петък и хубав уикенд. Делниците ще са успешни, но за повечето от вас ще са силно напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

Към напредък чрез промени

Може би, не точно в момента а по-рано, Раците са достигнали до убеждението, че промяната е жизнено необходима,а предстоящата седмица е чудесен период за такова начало и за усърдна работа относно стабилизирането ви в новите обстоятелства. Петък е хубав, но избягвайте конфликтите. Уикендът разкрива добри възможности за успех и напредък, което може да се каже и за делничните дни, но задължително не бива да участвате в конфликти, или да се отпускате.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Нерви и проблеми

Доста нервен период за реализация на вашите делови цели. Мнозина от зодията няма да успеят да осъществят професионалните си идеи поради пречещи фактори и препятствия от високостоящи. Ще проведете успешни контакти през периода, които ще дадат своя плод на по-късен етап.Петък ще е доста сполучлив, но и много напрегнат. С добри резултати ще ви зарадва и уикендът. Делниците са наситени с напрежение от различно естество. Избягвайте противоречията!

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изкусни и умели Благодарение на хитри и умели ходове, Девите ще реализират във висока степен деловите си цели през предстоящото седемдневие. Това е валидно и за финансовита. Контактите в обществото и с хора от близкия кръг ще преминат в условията на конструктивизъм. В петък не прибързвайте. Ще сгрешите! Уикендът е напрегнат, но и успешен. Показателни с добрите си данни за сполука са дните понеделник, сряда и четвъртък. Вторник ще е слаб и нервен.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Хубави достижения

Доброто предварително планиране, ще е надеждна гаранция за реализиране на целите, въпреки че в някои направления успех е съмнителен поради пречки от административно ниво. В условията на разбирателство и съгласие ще преминат контактите в обществото, които ще ви донесат много ползи. Дните изпълнени с повече напрежение са днешният петък и идващият четвъртък. Уикендът и останалите делници са плодотворни и разкриват чудесни възможности.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Желано устройване

За Скорпионите се очертава една добра седмица от гледна точка на желано делово устройване, което ще бъде последвано от процес на стабилизиране. Възможно е да възникнат административни трудности, които ще отместят реализацията на въпросната ситуация, но не и самото събитие. Петък и събота са особено успешни за целите ви.Неделя ще е трудна. Понеделник, сряда и четвъртък са с много добри възможности за успех. Затруднителен се оказва вторник.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Успешно развитие

Новата седмица ясно акцентира върху успешната делова изява на Стрелците, и подчертава, че ще имате успешни контакти с надеждни влиятелни личности, които ще подкрепят усилията ви за реализирането на интересуваща ви цел. Възможни са делови проблеми поради административни спънки. Петък и събота ще ви радват с добри постижения. Неприятните и напрегнати дни са неделя и четвъртък. Останалите делници ще са доста успешни за целите ви.

Седмичен хороскоп  КОЗИРОГ

Лични проблеми

Проблематичните ситуации при Козирозите засягат личния план. В едни случаи става въпрос за здравословно неразположение, а при други неприятностите са от любовно естество. Налице са и силни противоречия в службата или бизнеса, но тук креативните ви възможности са далеч по-изразителни, и ще се справите с всичко. Петък и събота са доста благоприятни, но неделя ще е трудна. Делниците се движат много добре и ще ви радват с хубави постижения.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Добро време за реорганизация

За Водолеите предстои една много добра октомврийска седмица, която предоставя чудесни възможности за реорганизация в дадена сфера, която представителите на зодията считат за належаща. Ориентирате ли се за действия в съответното направление, е сигурно, че ще успеете. Петък и събота са много добри, а неделя не гарантира успешно справяне. Понеделник ще е напрегнат и неудобен, а останалите делнични дни ще преминат ползотворно и успешно.

Седмичен хороскоп РИБИ

Наблегнете на практическото осъществяване

Представителите на Риби ще планират перфектно изпълнението на задачите си, но в осъществяването на тези цели нещо ще куца и ще изправи целите им пред провал. Най-неприятното е, че предварително уговорените срещи може да пропаднат. За успешното осъществяване на намеренията си ще се ползвате от мощна административна подкрепа. Петък и събота ще са успешни. С изключение на неделя и понеделник, следващите дни ще са успешни за целите ви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *