Ето какво ще е времето днес

Над Черноморието облачността ще е променлива, без валежи. Повече облаци ще има преди обяд над южните райони, а повече слънце се очаква в следобедните часове. Ще духа слаб, по Северното Черноморие – до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури – от 1° до 4°, температурата на морската вода е около 5°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. 

Облачността над страната ще е променлива, по-значителна до обяд над Югоизточна България, без валежи. Сутринта на места в котловините ще има мъгла. Ще духа слаб, в Северна България – умерен запад-северозападен вятър. Минималните температури ще са от минус 10-12° на места в Западна България, където през нощта ще се изясни, до 1-2° в крайните югоизточни райони. Максималните ще са между минус 1° и 4°.

След временното повишение, атмосферното налягане отново ще започне да се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца, пише moreto.net.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с повече облаци преди обяд над Родопите и Странджа-Сакар. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра – около минус 6°.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *