Ето какво яде Владимир Путин!

Световните лидери разполагат с пари, но с много малко време. Могат ли обаче да си позволят обяд или вечеря просто за удоволствие? А дали се страхуват някой да не им сипе в храната отрова?

И световните лидери обичат да похапват
Вероятно да. Владимир Путин постоянно изисква тестване на всички храни, които яде, в случай че някой му е сложил отрова. Той не е голям любител на алкохола, но цени хубавата бира. От десертите му е сладоледът от шамфъстък.

За разлика от него, френският президент Франсоа Оланд обожава храната толкова много, че преди няколко години е трябвало да мине на диета. Той не може да устои на бургерите, шоколадите и печивата.

Ангела Меркел е истинска домакиня, така че въпреки многобройните си задължения, намира време да сготви и сама някое вкусно ястие. Нейните любими ястия са унгарска супа от зеленчуци и вегетарианска супа.

Лидерът, който обожава азиатската кухня е Джъстин Трюдо, който постоянно посещава ресторанта Sakura Gardens в Монреал. А неговото любимо ястие е суши, предава разкритияком.

Духовният лидер Далай Лама пък обожава хляб, сирене, гъби и тофу. Той редовно си готви сам, а знае и как да направи юфка и да си изпече хляб с масло и зеленчуци.

Сред световните лидери, които са фенове на калоричните храни е и Доналд Тръмп. Той обожава бургери, стекове и омлети. Дъщеря му Иванка неотдавна заяви, че много й се иска той да се храни по-здравословно. Но за целта трябва да се справи с твърдоглавието на Доналд. Така че не вярваме, че това скоро ще се промени, пише разкрития.ком.

Предшественикът на Тръмп пък, Барак Обама предпочита да се храни здравословно. Така че най-често консумира зелени зеленчуци, особено спанак и броколи. Въпреки това признава, че понякога злоупотребява с чили, чийзбургер и някои хавайски рецепти. И за разлика от своя наследник спортува активно и всеки ден.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *