Ето я бременната Златка

Вече няма никакво съмнение, че плеймейтката Златка Райкова е бременна с първото си дете! Златка ще роди дете на футболиста Благой Георгиев и е по-щастлива от всякога. Бебето ще се появи в края на лятото, а за бъдещета майка се грижат едни от най-добрите лекари в София, научи „България Днес“. За първи път бременната Златка се показа официално на рожден ден на столична дискотека. Тя бе избрала дискретен тоалет, който да скрива вече появилото се коремче. Въпреки това новината не остана в тайна. Присъстващите в дискотеката веднага разконспирираха случващото се.

Златка засега категорично запазва мълчание по въпроса. Нейни близки издават, че от суеверие ще пази тайната, докато може, а чрез пиара си отказва да говори с журналисти. „Много изживяха и тя, и Благой. Какво ли не чуха по свой адрес. Затова сега са решили да не говорят излишно“, споделя техен близък.

Заради бременността Златка от месец насам не качва снимки в цял ръст, а само такива от кръста нагоре. Дори от официалното събитие, на което присъстваха, снимките са внимателно подбрани. Почти на всички фотоси Райкова застава в удобни пози, за да не се вижда коремът. Единствената снимка, която разкрива предстоящото събитие, бе изтрита от официалния фотограф на събитието малко след като се появи в публичното пространство.

В едно от последните си интервюта Благо се измъква от въпроса ще става ли баща, като коментира единствено, че децата са най-хубавото неща на света и с удоволствие би имал още.

Бъдещият татко Благой е неотлъчно до половинката си въпреки натоварения си график. Папараците на „България Днес“ уловиха Георгиев да препуска между различни ангажименти в София. Благой започна нов бизнес и създаде собствена модна линия. Той не крие, че предимно Златка му помага в начинанието. Тя го посъветвала да инвестира в подобен бизнес, защото много млади хора харесват стила му на обличане. Благо носи дрехи от собствената си линия, а за да е във форма, тренира по специален нов метод за мускулна стимулация.

Наскоро и Златка, и Благой промениха драстично външния си вид. Златка, известна като Русата, се раздели с емблематичната грива и вече е в отбора на брюнетките. Любимият й Благой също е с променена външност. Той коренно промени визията си, като брадата му е боядисана с къна, воден от най-новите модни тенденции. Косата на Благой видимо е по-къса от преди. Златка е загърбила тежките тренировки във фитнеса временно и предимно си почива. Наскоро двамата са се преместили в ново жилище и с нетърпение чакат бъдещия си наследник.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *