Ето я снахата на Албена Михова! Синът на актрисата й доведе нейно закръглено копие

Албена Михова вече е щастлива свекърва, привързана към снаха си, научи HotArena. Актрисата от Полицаите от края на града, която години наред си падаше по-млади от нея мъже, сега се е кротнала и се радва единствено на любовното щастие на своя син. 

Когато миналата година наследникът й Мартин завършил гимназия, комичката променила изцяло отношението си към живота. Тя решила да сложи край на лудите свалки и да стане сериозна улегнала жена.  Точно тогава синът й се влюбил в млада кандидат-актриса. Връзката им се развила бързо и днес момичето дори живее в дома на своя любим. Албена се грижела за снахата като за своя родна дъщеря, издават запознати.  
Въпросната дама се казва Мадлен и на външен вид доста напомня своята свекърва. Също като Михова девойката не може да се похвали със слаба и стройна фигура, но пък е чаровна и винаги усмихната. Освен това се твърди, че младата госпожица била и доста талантлива артистка. 

Мадлен е състудентка на своя любим.

И двамата учат актьорско майсторство в НАТФИЗ и са заедно и вкъщи, и в училище.  
Албена толкова бързо свикнала със снахичката си, че вече се обръщала към нея с „рожбе”. На студентския празник звездата поздравила Мартин и изгората му с думите: „Бъдете издръжливи и все така влюбени в живота, деца мои! Нека всичко да ви спори! Пожелавам ви успешни години, отлични оценки на изпитите и да изненадвате приятно вашата публика! Обичам ви, защото сте упорити и много кадърни!”. 
Засега не е ясно дали влюбените ще узаконят връзката си с подписи. Най-вероятно те ще продължат да съжителстват без брак и в следващите няколко години, тъй като все още са твърде млади.  

„Мартин е много по-сериозен от майка си по отношение на любовта.

Той е изключително привързан към приятелката си и няма да е изненада, ако остане с нея цял живот”, коментират от антуража на комедиантката. 
Синът на Албена бил невръстно момченце, когато родителите му се разделили. В ученическите си години той страдал, че майка му и баща му Стефан Желанков не живеят под един покрив – нищо че имал редовни контакти и с двамата. Още тогава бъдещият актьор си дал дума, че когато някой ден си намери жена, няма да я изостави, ще пази любовта си, пише „Уикенд“. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *