Ето 6 непростими грешки, които жените правят във връзките си

Защо връзката не се получава? Може би постоянно повтаряте едни и същи действия, които водят до кончината на тази или онази любов. Експертите смятат, че тези шест грешки в личните отношения се допускат от 99% от жените.

1. Твърде много забележки
Погледнете се отстрани. Не ви ли омръзна да се ззаяждате с партньора от сутрин до вечер по някаква причина? Или мислите, че мъжете наистина се радват да ги учат какво да облекат, какво да ядат за вечеря, как да харчат пари, как да шофират. Жените са склонни да отправят твърде много искания и претенции. Те могат да бъдат досадни, което дразни господата. Опитайте се да се поставите на мястото на партньора си. Докога можете да търпите четенето на морал? Вярвайте, че непрекъснатото ви мрънкане кара човека до вас да спре да ви слуша.

2. Крайности
Някои дами са прекалено достъпни в интимната област, но има и „монахини“, които не дават да ги докоснат. В крайна сметка, и двата полюса не са привлекателни. Изричната готовност за ласки обезценява интимността и не е изключено мъжът бързо да се отегчи от всичко и жената ще загуби значение в очите на мъжа. От друга страна, прекомерната скованост плаши потенциалния партньор, той не е сигурен, че ще успее да ви достави удоволсхвие и като резултат ще загуби мотивация. Затова заложете на златната среда. Практикувайте техниката „лед и огън“ – понякога се правете на прекалено достъпни или на твърде студени. Но увлечението с тази манипулация е опасно. Затова не го правете често, тъй като ще объркате мъжа, той ще бъде дезориентиран и евентуално раздразнен.

3. Надувате се и мълчите
Жените вярват, че партньорът им е екстрасенс, който може да познае желанията и емоциите им. И вместо да изразят това, което ги тревожи, предпочитат да мълчат и да трупат оплаквания в себе си. Говорете, не мълчете. Не изграждайте стена на неразбирателство помежду ви.

4. Не проявявате привързаност
Зрелите дами често се страхуват да демонстрират чувства към силния пол. Това идва от страха да не бъдеш отхвърлен, неразбран, натрапчив… Но пък мъжете обикновено са отворени за прояви на привързаност. Само не прекалявайте и не се превръщайте в лепенка. Помнете и, че женската привързаност невинаги поражда идентична реакция от страна на силния пол. Има мъже, които не са свикнали с нежност или пък се притеснява да проявява романтични емоции. Тук са важни женственият деликатност и търпение.

5. Не позволявате на мъжа да говори
Това може да се случи по две причини. Първо, не уважавате мъжа и дори грубо го прекъсвате. Подобно поведение обижда всеки адекватен мъж. Второ, жената е заела такава „мъжка” позиция, че партньорът не й прави комплименти. Тя обаче мечтае да чуе приятни думи.

6. Подценявате себе си
Доста често жените подценяват личността си или им липсва доверие в себе си. Но най-добре е да оцените трезво своите недостатъци и предимства, да забулите първите и да демонстрирате вторите. Не бива да повтаряте на партньора си, че имате дълъг нос. В противен случай, дори никога да не е обръщал внимание на тази досадна подробност, сега ще започне да гледа под лупа тази част от лицето ви. Не си вкарвайте автогол. Оценявайте себе си, своите предимства и достойнство. И тогава вашият партньор ще направи същото.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *