Жената на Виктор Николаев хукна по болници

Съпругата на Виктор Николаев Людмила Железова още не може да се възстанови от инцидент преживян миналата година. По време на разходка през зимата тя си чупи лошо ръката и все още се възстановява от това.

Жената на Николаев си чупи ръката на няколко места при абсурдни обстоятелства. Повече от месец тя е обездвижена и в гипс, а Виктор я отменя в куп задължения.

loading...


Неспокойната му съпруга обаче въпреки това се върнала на работа, тичала по задачи и излизала навън, дори и с гипс, за да пазарува. Тя обаче се бои, че тази година може пак да й се случи нещо, заради което не си й помисля да излезе без допълнителна екипировка в снега, пише „Ретро”.

С месеци Людмила се възстановява с рехабилитация, а напоследък и съпругът й има проблеми. 3 седмици Виктор пази болничното легло, тъй като имаше проблем с бъбреците, който май не е отминал.

Телевизионният водещ принудително отсъстваше от ефир доста време заради операция. Възстановителният период след операцията се оказал по-дълъг от предвиденото и той трябвало да стои далеч от ефира почти месец.

След завръщането си обаче, Николаев е доста нервен. А зрители отбелязват, че след като смени екранната си половинка Ани Цолова с Аделина Радева, настроението му не е никак весело.

Николаев все по-често избухва в ефир, а причината е, че именно умората и фактът, че изнася почти цялото предаване на свой гръб, докато Аделина се скатава.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *