Жените мразят това, а мъжете го правят

Купувате ѝ цветя, водите я на вечери, ходите с нея на пазар, плащате ѝ сметката, взимате я от работа и тя пак е недоволна… Сигурно си казвате: „Какво още иска?“. Ще откриете отговора на този въпрос, ако помислите от какво точно се нуждае жената до вас. Според психолози, понякога действията на мъжете невинаги са обмислени и дразнят жените. Дори и да искате да ѝ угодите и да направите добро впечатление, има неща, които в определен момент не се харесват от представителките на нежния пол. Те обичат да ги глезят, но не прекалено. „Мисленето за това как ще се почувства тя по отношение на това, което смятате да направите, е най-безопасният ход. По този начин жестът ви никога няма да остане недооценен, коментира психологът Алисия Кларк.

Ето 4 неща, които мъжете правят за половинките си, но биват мразени от жените, особено в началото на връзката:

1. Купуване на бижута

Повечето жени обожават бижута и се радват, когато получават за някой повод, но само ако е според техния вкус! Ако вие ѝ подарите някаква имитация или не дай си боже нещо, което тя не носи, ще ви натяква дълго време, че не познавате вкуса ѝ. От друга страна, ако излизате отскоро, но вече сте я затрупали с лъскави украшения, тя може да си помисли, че искате „да я купите“ със скъпоценности. Това за нея може да бъде знак, че чрез парите си искате да я контролирате прекалено много, пише Tialoto.bg.

2. Да оправят нейните проблеми

Много мъже смятат, че проблемите на жените са и техни. Може би те искат да помогнат, но невинаги има с какво. Когато половинката им има проблеми и се чувства изморена, тя би искала да поговори с някого и да бъде изслушана, но самата тя трябва да поиска това. Ако една жена не търси подкрепата ви, не се месете там, където не ви е работа. Най-вероятно тя ще се почувства много по-добре, ако се срещне с приятелка. Все пак, ако искате да ѝ окажете подкрепата си, по-добре слушайте и кимайте с глава, отколкото да я укорявате или съветвате какво да прави.

3. Изненадващо влизане под душа

Има жени, които държат на личното си пространство и не харесват, когато ги обезпокояват по този начин. Сигурно много мъже си представят, че приятелката им се сапунисва с пяната и изглежда адски секси под душа, но в действителност това не е така. Тя мрази да я прекъсват докато се бръсне или се опитва да си изтрие гърба, заела странна поза. Навлизането в чуждото пространство може да стане причина за конфликт между двамата. Това не значи, че не бива да бъдете спонтанни и романтични, но преди да я изненадате, помислете в кой момент е най-уместно или подгответе почвата предварително.

4. Постоянни проверки

В началото на връзката е приятно, когато той се интересува повече от ежедневието на половинката си, но в един момент непрестанните въпроси стават подозрителни. Хубаво е, когато той посрещне приятелката си след фитнеса, когато времето навън е лошо, но ако всеки път след тренировка я чака, то държи да я проверява какво прави. Четенето на чатовете, проверката на личния мейл, както и непрестанното следене в колко тя се прибира, не се харесват на жените. Това води до неприятни скандали и страх от нейна страна, че искат да я контролират по всяко време.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *