Жени разбиват мъжките заблуди за секса

Не знам вас, но мен особено ме дразнят мъжете, които си мислят, че с един аршин може да свалят всяка жена. Все едно всяка снежинка е тотално копие на съседката си на заскрежения прозорец, ако трябва да използвам новогодишна алегория. Мен ме пали грубиянщината в леглото, а сестра ми не може да стигне до оргазъм, ако не лежи върху прясно откъснати орхидеи. Това значи ли, че ако по някакво небивало стечение на обстоятелствата някога употребяваме един и същи мъж, той трябва да ни люби с един и същи маниер. Мъжете трябва да са наясно, че понякога са в тотална заблуда, стане ли дума за женската сексуална природа.

Това че гледаме в тяхната посока, не означава, че сме сексуално привлечени от тях
Не, просто се чудим дали жената зад вас не е наша съученичка от началното училище.

Това че са се „охарчили“ за срещата, означава ли, че ще им се отвори парашутът
Ако сексът струваше колкото един дюнер и айрян в местната арабска закусвалня, това тогава щеше да е най-практикуваното хоби в света.

Да сравняват пияното натискане с „голяма работа“
Някой да се опитва да ти извади сливиците с език е всичко друго, но не и възбуждащо. Да се натискаш с полуопиянчен господин, който се опитва да ти счупи врата от целуване, със сигурност не възбужда, а боли.

Да си мислят, че целувката задължително води до секс
Поговорката твърди, че където има дим, там има и огън, ама не е задължително пушилката по време на срещата да води до страстно подпалване на чаршафите.

Да си мислят, че на всяка цена ще искаме сериозна връзка след първия секс
Имаме новина. Светът отдавна капитулира пред женското право да изпитва удоволствие без задължително обвързване. Понякога и ние правим секс за една нощ по наша инициатива.

От вратата за краката
Все едно ракетата да отива за две секунди извън орбита. И тя има нужда от предигра, за да достигне стратосферата. Така че, господа, не бързайте.

Да не ни позволяват да сме водещи в леглото
Има тънка линия между доминант и между това понякога да сменим ролите в кревата. Мъжете отдавна не са единствените богоизбрани за лидери. Слава Богу!

Да свършат, без да ги е грижа за партньорката
Момчета, задна прашка може да е любимата ви поза и да свършвате за норматив, ама на нас доста често ни трябва поне един президентски мандат, за да може да приключим с плътската си наслада.

Да не ни задоволяват с уста, ако и ние не им върнем жеста
Защо да трябва в един секс задължително да присъства свирката, а нашето доволство, причинено от неговия език, често да е низвергнато? Айде няма нужда от патриархат и между краката ни.

Да си мислят, че френетичното блъскане с пръсти във вагината ни ги прави страшни любовници
Нали сте наясно, че ние не сме коледни пуйки, които трябва да блъскате с пневматичен чук.

Когато си мислят, че са порноактьори
Това, че харесвате филми за възрастни, не означава, че сте достатъчно добри любовници, че да повторите това, което ви е карало да свистите от кеф, оставяйки сексуално насаме със себе си. Оставете порнозанаята за разбирачите.

Когато хапят зърната ни като мечка гризли
Най-вероятно, ако сме рядка порода катерици, много ще ни хареса да бъдем третирани като жълъди, но зърната са за кеф, а не да бъдат драни като котки, принасяни в жертва на някой езически ритуал.

Да са „наясно“, че всички обичаме клиторната стимулация
Момчета, тая работа не е като оная. За нея се иска финес. Това е твърде чувствителен орган, та да го опъвате зад врата си, доказвайки, че сте най-силният мъж на света.

Да не слушат звуците и да не разчитат знаците на тялото ни
Не си мислете, че като сте имали няколко партньори преди нас, сте наясно какво точно означава тоя или оня стон. Невинаги воплите са от удоволствие.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *