Женски грешки, които провалят всеки флирт

Понякога в желанието си да привлечем вниманието на даден мъж, допускаме грешки, които убиват връзката в зародиш. Вижте кои са най-популярните:

Твърде силен интерес

Ако постоянно демонстрирате интереса си към всичко, което той разказва – дори и към найбаналните неща, мъжът няма как да не усети фалша. И със сигурност няма да му направи добро впечатление.

Прекалена увереност

Мъжете харесват жени, които не се стесняват да говорят за успехите си. Но ако постоянно изтъквате себе си и се опиянявате от собствената си личност, може и да отблъснете избраника си, пише Mila.bg.

Загадъчност

Разбира се, не е необходимо да се разкривате напълно при първата ви среща. Леката загадъчност е необходима, за да поддържате жив интереса му. Но ако при всичките му опити да разбере нещо за вас, пускате единствено тайнствена усмивка, вероятно скоро ще му омръзне да прави безуспешни опити да научи нещо за жената срещу себе си.

Флирт онлайн

Флиртът онлайн е доста удобен, а понякога и не толкова страшен, колкото този очи в очи. Обаче за да се постави начало на връзката, е необходимо да се срещнете и на живо – колкото по-скоро, толкова по-добре. Иначе рано или късно ви очаква провал.

Постоянно се смеете

Да се смеете на всяко негово изречение е още една голяма грешка. Разбира се, не е добре да стоите с кисела физиономия, но безкрайният неадекватен или фалшив смях не прави добро впечатление.

„Той знае, че го харесвам”

Много жени се хлъзват по тази плоскост – увереността, че мъжът знае, че проявявате интерес към него. Мъжът обикновено не разбира, че ви е симпатичен, ако не му го покажете конкретно с думи или действия.

Преследване

Важно е обаче и да не проявявате симпатията си прекалено натрапчиво – например, като го преследвате с коментари в социалните мрежи и безкрайни съобщения в чата. Всичко е добре, когато е с мярка, затова избягвайте крайностите.

Малки лъжи

Убеждавате го, че харесвате същите книги, филми и музика като него. Но ако не е вярно, тези дребни хитрувания бързо ще излязат наяве. Глупаво е да започвате запознанството ви с лъжи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *