Женско помагало! С тези няколко трика бързо ще познаете дали той е сваляч

Едва ли има жена, която иска да се превърне в поредния „трофей“ на нескопосан манипулатор, вманиачен на тема сексуални завоевания. Ако още не знаете що е то pick-up artist (PUA), и най-бързият преглед в търсачката ще ви разкрие цял свят, пълен смахнати термини, трикове и ритуали, които „винаги работят“. Така че не се разстройвайте, ако онзи очарователен съблазнител не се обади никога повече. Може би е по-добре. „Пикап артистите“ са способни да поддържат неангажиращи връзки с цял куп жени, без която и да е от тях да подозира. Ако търсите откритост и отговорност в интимните си връзки, стойте далеч от професионалния сваляч. Ето някои предупредителни знаци, подбрани от Bright Side.

1. Не ви се обажда в първите 2 дни. Ако сте се разбрали да се обадите един на друг, чакали сте 3 дни и сте готови да забравите за него… и точно тогава той ви се обажда, това е предупредителен знак. Професионалните свалячи смятат, че това е най-подходящият момент да се обадят.

2. Изглежда изключително уверен. Свалячът знае, че самочувствието е силно оръжие. Дори когато няма никакво покритие. Най-важното е да покаже, че е истински мачо и държи нещата под контрол (макар и да не е ясно в какво се състоят „нещата“).

3. Открито флиртува с други жени, за да привлече вниманието ви. Това е най-старият и най-ефективен метод. Ако един мъж е популярен сред другите жени, вероятно има защо. Разбира се, той няма да прекали, защото истинската му цел сте вие. Обърнете внимание на поведението му, когато има други хора наоколо. Ако той играе роля, няма как да не усетите.

4. Опитва да ви докосне при всяка възможност. Има разлика между начина, по който човек докосва някого, когато е влюбен и когато търси само секс. Докосването е много по-малко в първия случай, отколкото във втория. Мъжът, който се стреми към поредната бройка, ще ви докосне във всяка ситуация (подходяща или не).

5. Казва точно какво искате да чуете, точно както в приказка. Ако срещнете някого и още на първия ден той ви каже всичко най-вълнуващо, което сте чували от мъжете през живота си, това е предупредителен знак. Когато един мъж иска да ви съблазни, той иска да предизвика буря от емоции. Повечето мъже (и жени, ако трябва да сме честни) не разкриват чувствата си толкова бързо и стихийно.

6. Начинът, по който се запознахте, беше особен. Ако смятате, че начинът, по който сте се запознали, е странен или необичаен, нищо чудно да е бил постановка. Той прави всичко възможно да ви впечатли, за да ви спечели.

7. Винаги изглежда перфектен. Излъсканият външен вид, хубавите дрехи и миризмата на хубав парфюм са неизменна част от „играта“. Няма нищо лошо в това един мъж да изглежда блестящо… освен ако не забележите и останалите предупредителни знаци.

8. Изглежда много образован, учтив и осведомен. Отново, чудесно е, ако един мъж е интелигентен, образован и интересен събеседник. Ако обаче се стреми да блесне с познанията си и ако тези познания ви изглеждат леко повърхностни, бъдете внимателни. Един истински любител на поезията трябва да знае повече от едно стихотворение.

9. Той е мистериозен и загадъчен. Жените винаги са били привличани от загадъчни мъже. Колкото по-малко знаем, толкова повече интерес интерес проявяваме. Професионалните съблазнители знаят това много добре и го използват. Ако задава твърде много въпроси за вас, но още не знаете нищо за него, той е или таен агент, или манипулатор.

Какво да направите, за да не бъдете манипулирани?
Ако не вярвате на комплиментите, игнорирайте ги. Същото важи и за докосването. Дръжте човека на ръка разстояние. Ако някой наистина се интересува от вас, това само ще засили интереса му. А професионалният сваляч ще бъде отблъснат и ще потърси по-лесна плячка. Опитайте се да научите колкото е възможно повече за него. Наблюдавайте начина, по който отговаря. Ако го прави с неохота и сменя темата, това е предупредителен знак. Ако сериозно се опасявате, че някой ви манипулира, не отговаряйте на обажданията. Отложете срещата. Ако няма сериозен интерес, вероятно ще се откаже. Не забравяйте, че тези съвети са само препоръки и че всяка ситуация е уникална. Нещо повече, повечето жени имат едно мощно оръжие: интуицията. Ако се тревожите, че нещо не е наред, кажете „стоп“. А ако решите, че просто искате да се забавлявате, отпуснете се и бъдете тази, която се смее последна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *