Женско царство във „ВИП брадър“

Жените ще царуват в новия сезон на „ВИП брадър“ през есента. Най-известната къща у нас отново ще събере плеяда от звезди, които ще видим в неподозирана светлина. Шоуто, което постави основите на риалити телевизията в България, се завръща в ефира през есента, а темата „Женско царство“ обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност в ръцете на дамите.

Най-голямата грандама на фолка Глория ще влезе срещу сумата от 80 000 лева. Тя ще кръстоса шпага с Рут Колева и плеймейтката Жанета Осипова, пише България днес. Компанията на изпълнителката на „Откраднат миг“ ще бъде подкрепена от дъщеря й Симона, която също ще си тръгне с тлъст хонорар. Освен тях световноизвестен български модел ще е специалният участник в предаването.

Събитията в къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен. Кой ще надделее и кой е всъщност силният пол ще научим наесен, а дотогава куп родни знаменитости ще откажат и ще приемат поканата на Нико Тупарев и компания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *