Жестока драма! Съпрузи останаха завинаги заедно, смъртта ги покоси за час

Мъж и жена – семейство от каменското село Трояново, починаха в рамките на 1 час в бургаска болница. За това съобщиха близки на покойните, които разказаха невероятната история как двама съпрузи остават завинаги заедно и след смъртта.

Трагедията се разиграла преди броени дни. 64-годишната Веса получила инсулт и била откарана с линейка от село Трояново към Бургас. Мъжът й я последвал с личния си автомобил, но когато пристигнал в бургаската болница, му съобщили, че съпругата му е починала. Чувайки ужасната новина, сърцето на 66-годишния Милчо не издържало. Това е историята, която жители на село Трояново разказаха пред Флагман.бг.

Кметът на селото – Андон Николов, обясни пред наш репортер, че познавал лично семейството. Те от години живеели в Бургас с двете си дъщери, които се грижели за тежко болната Веса. Във фаталния ден тя била приета в бургаска болница, но заедно с мъжа си, който пък страдал от цироза.

Двамата издъхват в лечебното заведение с близо 1 час разлика.

„Изключително добро семейство. Макар да не живееха тук от години, цялото село ги познаваше. Преди години ги сполетя лоша съдба. Веса се разболя от много сериозно и неизлечимо заболяване, не искам да влизам в подробности. Мъжът й Милчо също имаше от здравословни проблеми – цироза на черния дроб. Трагедията за семейството е огромна. Двете им дъщери трябваше да погребат и двамата си родители в един и същ ден. Моите съболезнования към всички близки”, каза кметът на селото.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *